20 Січня, 2017 р., 18:27
Цієї п’ятниці, біля пам’ятного знака борцям за незалежність України, що на міському кладовищі, з нагоди Дня Соборності  відбулися мітинг та поминальна панахида. Світлу пам'ять численних жертв, принесених українським народом на вівтар незалежності й соборності, вшанували молитвою  міський голова М.Карапетян, керівництво районної ради й адміністрації, вихованці Радивилівського професійного ліцею, міського НВК «школа№2-ліцей», представники трудових колективів організацій та установ, священики міських храмів УПЦ КП.
19 Січня, 2017 р., 14:50
До відома депутатів міської ради восьмого скликання!
18 Січня, 2017 р., 11:55
Шановна радивилівська громадо!
16 Січня, 2017 р., 14:46
Біля «вифлеємської стаєнки», встановленої на головній площі Радивилова, цієї неділі відбулось видовищне свято коляди. Під дзвінкі переливи хорів православних церков міста й сіл об’єднаної громади тут творився по-справжньому різдвяний настрій.
13 Січня, 2017 р., 12:30
П’ять десятиліть тому, 11 січня, розпочалось навчання у новозбудованому приміщенні міської першої школи.
12 Січня, 2017 р., 12:18
В ці дні дев’яносто родин об’єднаної територіальної громади, де виховуються діти з особливими потребами, отримали новорічні солодощі, придбані за кошти з міського бюджету.
11 Січня, 2017 р., 16:00
У п’ятницю, 20 січня, у Радивилові відбудуться урочистий мітинг, приурочений Дню Соборності України та поминальна панахида.
11 Січня, 2017 р., 15:21
Гостинно запрошуємо усіх на свято коляди «Небо і земля нині торжествують» за участю аматорських колективів Радивилівської об’єднаної територіальної громади, яке відбудеться у п’ятницю, 20 січня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних