БЛАГОДІЙНІСТЬ РАДИВИЛІВЧАН

Дата: 06.02.2020 09:40
Кількість переглядів: 778

Фото без описуДопомогти, підтримати, поспівчувати – це ті ознаки, якими володіють наші мешканці. Протягом останніх років сформувалася добра традиція допомагати один одному, надавати адресну допомогу, одягати дітей, роздавати дитячі іграшки, солодощі та подарунки.

         Позаду залишилися Новорічні свята та ніколи не припиняється благодійність, оскільки щодня хтось із сімей потребує допомоги. До міського центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді добродійники постійно приносять вживані речі: одяг, взуття, іграшки. Нещодавно одна із мешканок міста принесла дитячу коляску, яка чекає свого адресата. Постійну підтримку дітям надають учні та викладачі Радивилівського професійного ліцею. До Новорічних свят учні власноруч приготували домашню випічку та солодощі, які передали через фахівців центру СССДМ дітям, що перебувають в Центрі соціально-психологічної реабілітації села Олександрія. Усі гостинці  діти отримали  вчасно. Ми теж не можемо стояти осторонь і намагаємося ділитися спільною турботою із професійним ліцеєм, оскільки у них  навчаються діти, які обмежені батьківським піклуванням та потребують допомоги. Саме тому, зібрані працівниками Будинку школяра одяг і взуття,  були передані учням професійного ліцею.

           Добро – це те, чим ми прагнемо наповнити своє життя. Добрі, щирі люди випромінюють світло і тепло, які відчувають усі навколишні. Поруч з ними нам дуже приємно і спокійно. Саме до них хочеться йти за порадою і підтримкою. Невипадково говорять: «Доброта врятує світ!».

        Щирі слова вдячності хочемо сказати усім небайдужим мешканцям нашої громади, які допомагають, підтримують і діляться своїм теплом, своїм добром.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних