Проявімо милосердя!

Дата: 06.02.2020 10:13
Кількість переглядів: 499

  • Фото без описуУ ніч на 28 серпня у Дрогобичі обвалилася частина 4-поверхового житлового будинку. Під завалами опинилися 15 людей, 8 із них загинули.
  • Семеро людей госпіталізували. Серед постраждалих 6-річний хлопчик, двоє дівчаток віком 9 та 12 років, 17-річна дівчина, 19-річний хлопець, а також дві жінки віком 39 та 41 рік. Двоє постраждалих, з них 1 дитина, перебували у важкому стані. Спершу рятувальники повідомляли, що причиною обвалу став вибух газу, однак потім заявили, що вибух малоймовірний. Причиною обвалу стало руйнування середньої несучої стіни підвалу по осі Б, в осях 4-5, яке можливо виникло внаслідок: просідання або руйнування цегляної кладки через низьку марку цегли та розчину, внаслідок значного зволоження та відсутності гідроізоляції та бетонної підлоги, що є в основному наслідком помилок під час будівництва; можливе втручання людей, яке необхідно підтвердити або спростувати спеціальними експертами (судовими) після розбору обвалених конструкцій, які перебувають поверх цієї стіни підвалу».

Виконком Дрогобицької  міської  ради просить всіх не байдужих  допомоги постраждалим, оскільки бюджет міста має обмежені можливості. До Радивилівської міської ради звернувся міський голова Дрогобича Тарас КУЧМА з проханням допомогти постраждалим внаслідок трагічного обвалу, надавши посильну допомогу предметами побутової техніки (холодильники, пральні машини, праски і т.п.)

Взаємодопомога та взаємна підтримка між громадами наших міст допоможе мешканцями обваленого будинку пережити трагедію. Спільними зусиллями міст-партнерів та міст - членів АМУ ми зможемо надати допомогу та підтримку постраждалим, адже для здорової нації важливо вміти обєднатися у критичний момент.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних