22 Вересня, 2017 р., 15:27
  буде проведений виїзний прийом громадян заступником начальника Головного територіального управління юстиції у Рівненській області - начальником управління державної виконавчої служби  Головного територіального управління юстиції у Рівненській області   Бедикайлом Вячеславом Вікторовичем.   Прийом громадян буде проводитись з 11.00 год. до 13.00 год. у приміщенні відділу ДВС  за адресою: м. Радивилів, вул. Кременецька,52
22 Вересня, 2017 р., 15:00
Стартувала дитячо-юнацька футбольна ліга Рівненської області. Дві вікові групи: старша - юнаки 2002-2003 р.н., молодша - юнаки 2004-2005 р.н. Участь у цих змаганнях беруть 11 команд: Радивилівська КДЮСШ, ДЮСШ смт Млинів, "Камазік" с.Острожець, ДЮСШ "Кристал" м.Дубно, ДЮСШ с.Козин, ФК "Єврошпон" с.Смига, "Метоор" м.Радивилів, "Січ" Радивилівський район, Футбольний центр м.Дубно, ДЮСШ відділу освіти смт.Демидівка
12 Вересня, 2017 р., 15:03
Соціальна служба для сім’ ї, дітей та молоді особливу увагу приділяє сільським родинам, в яких виховуються неповнолітні діти. З цією метою фахівці Радивилівського МЦСССДМ регулярно проводить виїзди  в сім’ ї, які знаходяться в складних життєвих ситуаціях. Адже,виховання дітей в родині багато в чому залежить і від того,наскільки батьки усвідомлюють власну відповідальність за виховання. Тут особливо слід зазначити таку серйозну проблему, як вживання батьками алкоголю, що в умовах занепаду села стало поширеним явищем. І це є результатом поганого виховання своїх дітей. Для запобігання цих явищ, соціальні працівники МЦСССДМ намагаються допомогти цим сім’ ям, підтримати їх у важкий період  для того, щоб вони зрозуміли усю відповідальність за їх вчинки. Адже діти, спостерігаючи за батьками, самі повторюють їх помилки у майбутньому.
11 Вересня, 2017 р., 17:32
Сьогодні, 11 вересня, свій 90-річний ювілей відзначає Іван Йосипович Дурда, ветеран медичної галузі, кандидат медичних наук.
11 Вересня, 2017 р., 12:48
Минулої неділі, 10 вересня, з нагоди Дня фізичної культури і спорту, вперше у Радивилівській об’єднаній територіальній громаді, на території Підзамчівського старостинського округу, поблизу села Підлипки, відбулися видовищні спортивні змагання - відкритий кубок міського голови з мотокросу, в якому взяли участь десятки учасників з різних куточків країни.
11 Вересня, 2017 р., 09:25
За підсумками моніторингу кількісного складу учнів, проведеного у загальноосвітніх закладах Радивилівської об’єднаної громади,  цьогоріч за шкільні парти сіли 206 першачків: 77 з них навчатиметься у Радивилівському НВК «школа№1-гімназія», 72 – у НВК «школа№2-ліцей», по 12 першокласників переступили поріг Башарівської, Немирівської та Підзамчівської ЗОШ, 13 – в с.Дружба, та найменше, 8 – у Копанях. Суттєво зменшилась кількість учнів, які виявили бажання здобувати повну середню освіту: у обох міських навчально-виховних закладах налічується по 27 одинадцятикласників, всього 5 учнів одинадцятого класу навчатиметься в Дружбі, 6- в Підзамчому. Найменш чисельною на випускників одинадцятого класу цьогоріч є Немирівська ЗОШ – 2 учні, а от в Башарівці та Копанях – й зовсім нікому буде отримувати атестат про повну загальну середню освіту. До  9-х класів зараховано 207 учнів, всього ж у загальноосвітніх закладах Радивилівської ОТГ, за інформацією профільного відділу міської ради,  навчатиметься 2 112 школярів. 
07 Вересня, 2017 р., 10:06
В ході роботи позачергової сесії міської ради, яка відбулась вчора, 6 вересня, депутати затвердили перелік об'єктів, видатки на які цьогоріч будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних