Оштрафували за продаж алкоголю неповнолітньому

Дата: 13.02.2020 15:49
Кількість переглядів: 419

Фото без описуЧергова перевірка торговельних закладів на дотримання правил продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18-річного віку, закінчилась фінансовою відповідальністю для одного із  підприємців міста. Відповідне рішення було прийнято під час розгляду справи  на засіданні адмінкомісії при виконавчому комітеті Радивилівської міської ради у середу, 12 лютого.

Штраф сплачуватиме продавець, який безпосередньо продав заборонений товар дітям. За виявлення повторних фактів продажу алкоголю та тютюнових виробів неповнолітнім підприємцям-порушникам навіть можуть анулювати ліцензію на право здійснення роздрібної торгівлі відповідною продукцією.В подальшому методи впливу на недобросовісних підприємців, які заграють із законом, реалізовуючи дітям алкоголь, будуть куди більш радикальні. Адже, в порівнянні з минулим роком, штрафи за реалізацію алкогольних напоїв неповнолітнім збільшилися, в середньому, у десять разів та становлять від 1700 до 6 800 гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних