16 Серпня, 2017 р., 16:29
У четвер, 17 серпня ц.р. о 15 год. 00 хв. в залі засідань міської ради по вул.Парковій,5 у м.Радивилів відбудеться позачергова двадцять сьома сесія міської ради восьмого скликання.
16 Серпня, 2017 р., 09:30
У вівторок, 15 серпня, з робочим візитом у с.Гаях-Лев’ятинських Радивилівської об’єднаної територіальної громади побував народний депутат О.В.Дехтярчук. Спільно з міським головою М.А.Карапетяном, заступником з гуманітарних питань О.В.Пастухом, в.о. сільського старости А.П.Колдуном він взяв участь в урочистостях з нагоди завершення капітального ремонту даху клубу села Гаї-Лев'ятинські, який було здійснено за кошти державної субвенції. Після урочистої частини, зітканої з творчих вітань наймолодших учасників художньої самодіяльності, у приміщенні клубу відбувся відкритий діалог народного депутат з  сільською громадою. Було обговорено найбільш актуальні питання життєдіяльності - підвіз дошкільнят до садочка, ремонт дороги, продовження водогону.
08 Серпня, 2017 р., 12:43
Міський центр соціаль них служб для сім’ї, дітей та молоді запрошує взяти участь в онлайн-опитуванні, яке стосується твоєї думки та особистого досвіду звернення за консультуванням і тестуванням на ВІЛ. Пройти онлайн-опитування можна за посиланням:  https://www.surveymonkey.com/r/VS6VMXQ. Також опитування   ти   можеш   знайти   на   сайті   «Центру   Знань» http://knowledge.org.ua та «Українського інституту соціальних досліджень імені О.Яременка» http://www.uisr.org.ua/ 
08 Серпня, 2017 р., 09:43
Міжрегіональний інвестиційний форум з питань енергоефективності та енергозбереження для керівників органів виконавчої влади та місцевого самоврядуванння, установ бюджетної інфрастуктури та організацій житлдово-комунального господарства, в т.ч. голоів ОСББ, ЖБК та населення, підприємств-виробників сучасного еннергоефективного обладнання та енергосервісних компаній, який відбудеться 07-08 вересня ц.р. в м.Рівне. 
02 Серпня, 2017 р., 17:12
Діти повинні жити у світі краси, гри, музики, малюнка, фантазії та творчості. Саме тому у нашому закладі створені усі умови для атмосфери затишку  та доброзичливості. Тут дітки отримують перші життєві навички, пізнають світ через гру, стають здоровими  та міцними духом, знаходять перших друзів.
27 Липня, 2017 р., 16:16
Виконавчий комітет Заболотцівської сільської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади керівника відділу освіти та гуманітарної політики Заболотцівської сільської ради Бродівського району Львівської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних