08 Грудня, 2017 р., 11:05
Година тематичного спілкування відбулась у середу, шостого грудня, в  міській центральній бібліотеці. За «круглим столом» проблему попередження підліткових правопорушень обговорювали старший інспектор з ювенальної превенції, капітан поліції Радивилівського відділення поліції В.С.Кузьмич, начальник відділу Радивилівського бюро правової допомоги М.Ю.Поволоцька, учні першого курсу професійно-технічного ліцею.
08 Грудня, 2017 р., 11:03
Цієї середи усім, хто працює з людьми і для людей, здійснює відповідальні кроки задля розвитку і процвітання територіальної громади, дарували вітання з нагоди професійного свята - Дня працівників органів місцевого самоврядування. Урочистості відбулись у міському центрі дозвілля та мистецтв, одразу по завершенні першого пленарного засідання чергової, 32-ї сесії міської ради.
07 Грудня, 2017 р., 09:32
   За десять місяців 2017 року в Україні за даними Центру громадського здоров’я МОЗ України було зареєстровано 14667 нових випадків ВІЛ-інфекції (з них 2158 дітей до 14 років). Всього з 1987 року в Україні офіційно зареєстровано 312091 випадок ВІЛ-інфекції. Від СНІДу в Україні померло 44221 людина. Ця статистика говорить про те, що проблема СНІДу набирає обертів і потрібно вчасно застерегти молодь від захворювань. Важливим моментом є профілактичні заходи спрямовані на ранні незахищені статеві стосунки, які можуть мати згубні наслідки.
29 Листопада, 2017 р., 16:08
 Минулої неділі, 26 листопада, ще одна приємна подія сталася у Підзамчівському старостинському окрузі Радивилівської об’єднаної територіальної громади. Після відкриття 19 листопада дитячого ігрового майданчика у Підлипках, цього вихідного жителів центральної садиби округу було запрошено на урочистість відкриття у приміщенні колишньої сільської ради сучасного спортивного тренажерного залу.
29 Листопада, 2017 р., 12:24
До відома депутатів міської ради восьмого скликання!
27 Листопада, 2017 р., 12:34
Кожної четвертої суботи листопада, коли звершуються молитви в пам'ять про мільйони наших співвітчизників, які стали жертвами голодоморів, у Радивилівській об’єднаній громаді відбуваються поминальні заходи. Під час цьогорічного скорботного зібрання згадали про одну із найстрашніших сторінок української історії – Геноцид 1932-193… чорного років…
23 Листопада, 2017 р., 14:38
Близько 300 представників органів місцевого самоврядування-членів Асоціації міст України стали учасниками загальних зборів, які відбулись минулого тижня у м.Києві за участю Прем’єр -Міністра України В.Гройсмана.  На дні діалогу з парламентом побував і голова міської ради Радивилівської об’єднаної територіальної громади М.А.Карапетян.
22 Листопада, 2017 р., 14:34
Запалили лампадки, поклали квіти, звершили молитву… У вівторок, 21 листопада, у Радивилівській об’єднаній громаді відзначили День Гідності та Свободи, встановлений Указом Президента на знак вшанування патріотизму і мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей та європейського вибору нашого народу. В центрі міста відбулося народне віче, поминальна панахида та мистецька акція за участю творчих колективів міського будинку культури.
21 Листопада, 2017 р., 11:41
Дерева – не лише зелена окраса населених пунктів, а й потенційна небезпека. Особливо, коли вони відживають свій вік і набувають статусу аварійних… Аби струхлявілі  дерева, бува, не впали на голову комусь із випадкових перехожих, у старостинських округах об’єднаної громади на повні оберти розгорнуто роботу з їх видалення. На місцях зрізаних велетнів, вже традиційно, запланували висадити молоді саджанці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних