01 Березня, 2017 р., 10:40
27 лютого 2017 року відбулося міське методичне об’єднання вчителів української мови та літератури, під час проведення якого були обговорені актуальні проблеми стану навчання, виховання та рівня навчальних досягнень із зазначеного предмета у загальноосвітніх навчальних закладах Радивилівської ОТГ.
01 Березня, 2017 р., 09:24
В рамках відзначення 203-ї річниці від дня народження Т.Г.Шевченка, видатного сина українського народу, учнівська юнь Радивилівської об’єднаної  громади долучилась до традиційного конкурсу читців-декламаторів його поетичної спадщини. Творчий огляд, присвячений пам’яті Кобзаря, проходив цього вівторка у актовій залі Радивилівської школи мистецтв.
27 Лютого, 2017 р., 14:37
У КЗ “Радивилівська дитяча школа мистецтв” Радивилівської міської ради відбувся музичний вечір “Для Вас співає скрипка”.
24 Лютого, 2017 р., 15:32
Музика, як казка, музика – жива.
21 Лютого, 2017 р., 10:03
 20 лютого в центрі міста Радивилова відбулися  заходи до вшанування Героїв Небесної Сотні, які загинули в Києві в ході кривавих подій 18 – 20 лютого 2014 року. Біля пам’ятного знака пройшли віче-реквієм та поминальна панахида.
20 Лютого, 2017 р., 19:02
З народної скрині у нашу сучасність все впевненішим кроком повертається дзвінка Масниця (Масляна) - одне із найколоритніших обрядово-календарних свят у році.  Цієї неділі, у міському парку імені Т.Шевченка, відбулось багате на жарти, з відтворенням народних традицій та присмачене млинцями-пампухами свято Масляної, під час якого радивилівська громада влаштувала зимі імпровізовані проводи.
20 Лютого, 2017 р., 11:30
Інформація щодо етапів та умов проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року
16 Лютого, 2017 р., 11:03
Днями у залі засідань Радивилівської міської ради народний депутат України від  Дубенського виборчого округу О.Дехтярчук проводив особистий прийом громадян.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних