По червоному хіднику - у самостійне завтра

Дата: 01.07.2019 12:49
Кількість переглядів: 415

Фото без описуВирушили цієї суботи випускники 11-их класів Радивилівського НВК "школа№2-ліцей".

Свято прощання зі школою було вибудуване за концепцією зйомок телефільму про шкільну юність. В розвиток ідеї, наче на відомому кінофестивалі, вчорашні одинадцятикласники прибули на вручення атестатів зрілості на лімузині, від дверцят якого до святкових урочистостей, наче справжні кінозірки, вони пройшлися червоною доріжкою. До тієї межі, за якою закінчується їхнє дитинство.

Як зауважила директор навчально-виховного комплексу Т.М.Качан, ця молодь відтепер буде режисерами кожен - власної кінострічки. І побажали, аби у ній було якомога більше яскравих кадрів та позитивних сюжетних поворотів. Кульмінацією свята стало вручення випускникам документів про повну загальну освіту. Відбувся видовищний концерт. Особливо хвилюючим його моментом стали щемні подяки від уже дорослих дітей - батькам та вчителям: за мудрість та терпеливі, люблячі серця. У фіналі урочистостей кожному випускнику було вручено символічні нагороди Оскарів - аби їхні режисерські здібності у довгому життєвому реаліті були удостоєні тільки найвищих нагород. Найголовніші з яких - людські шана та повага.

Після урочистостей у залі міського Будинку культури випускники святковою ходою пройшлись до майдану Незалежності.

Ніжні наспіви романтичного вальсу поєднали міську молодь у чуттєвому танці: на міській площі схвильовану юнь вітали із знаковою і важливою подією в житті - закінченням навчання у школі - учасники та гості ІХ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу козацької пісні "Встань, козацька славо! Засвіти знамена!"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних