25 Червня, 2018 р., 11:23
В суботу, 23 червня, у обох радивилівських навчально-виховних комплексах, а також школах об'єднаної громади, відбулися святкові урочистості з нагоди вручення випускникам одинадцятих класів атестатів про повну середню освіту. 
22 Червня, 2018 р., 15:52
Фахівцями Радивилівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  здійснено виїзд мобільного консультаційного пункту у сім’ї, що опинилися у складних життєвих обставинах Радивилівської об’єднаної територіальної громади з метою надання індивідуальних послуг,  перевірки умов проживання сімей, цільового використання коштів призначених для новонароджених дітей  і належного виконання батьківських обов’язків.
18 Червня, 2018 р., 17:46
Сьогодні, 18 червня, своє професійне свято відзначили дільничні офіцери поліції Радивилівщини. 
18 Червня, 2018 р., 15:19
На окраїні села Новоукраїнське, що в Дружбівському старостинстві Радивилівської об’єднаної громади, цьогоріч знову відбулась страйкбольна тематична реконструкція за мотивами військового конфлікту в Афганістані 1979-89 років.  Організатором заходу виступила Радивилівська команда Ш.Т.У.Г. під командуванням Руслана Бормового. Відтворенням проекту «Війна в Афганістані: 1979-1989 рр.» місцеві страйкболісти  займаються, починаючи з 2011 року. Щороку саме тут, оскільки ландшафт місцевості – заліснене плоскогір’я, доволі схожий на природні умови Афганістану. І ці природні умови  дозволяють гравцям вельми реалістично відтворювати поставлені перед ними завдання та місії. Масштабна гра-реконструкція за всі ці роки навіть набула всеукраїнського формату, адже в числі учасників - страйкболісти із Києва, Мукачева, Львова, Ужгорода, Одеси, Черкас, Володимир-Волинського, Тернополя, Кривого-Рогу, Шепетівки, Ковеля та ще майже десятка міст.
15 Червня, 2018 р., 15:07
Під час роботи позачергової, 41-ї сесії Радивилівської міської ради, яка відбулась у четвер, 14 червня, більшістю голосів депутати підтримали, зокрема, і проект рішення, що стосується встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Рішення набере чинності з 1 січня 2019 року.
14 Червня, 2018 р., 18:03
У четвер, 14 червня, в міському Будинку культури зібралися всі, хто пов’язали свої долі з однією із найбільш благородних та найшановніших в суспільстві професій – службою у медицині. Яка, до того ж, завжди вимагала високої самопожертви. Адже одягнути білий халат  - означає назавжди стати на сторожі людського життя. Бути напоготові навіть у вихідні та в позаробочий час мобілізовувати власні уміння й сили, аби вберегти чиєсь здоров’я від підступної хвороби, полегшувати чужі біль та страждання.
14 Червня, 2018 р., 11:22
У суперфіналі обласної спортивної гри «Сімейні перегони», який проходив у м.Костополі, родина педагогів – учасники з радивилівської громади переконливо довели, що на п’єдесталі першості випадкових людей не буває. Олександр та Тетяна із своїми синами - Владиславом та Романом - здобули впевнену перемогу на відбіркових турах «Сімейних перегонів», які проходили у Радивилові та Дубні.
12 Червня, 2018 р., 14:28
У Радивилівській об'єднаній територіальній громаді вже невдовзі запрацює сучасний Центр надання адміністративних послуг. Це стало можливим завдяки міжнародній програмі U-Lead, відповідно до якої Радивилівська ОТГ отримала реальну перспективу  - за кошти Євросоюзу відкрити у себе модернізований офіс, у якому не лише громадяни міста й старостинських округів громади, а й жителі сіл району отримуватимуть цілий спектр послуг, які діятимуть за принципом «єдиного вікна».
12 Червня, 2018 р., 11:52
В звязку з проведенням робіт на ПТ буде припинена подача електроенергії споживачам вулиць Шевченка, Хмельницького, Кривоноса, О.Вишні, Нахімова та Волковенка в період з 15.06. по 18.06 з 9.00 год. до 20.00 год. терміном на один день. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних