22 Лютого, 2019 р., 09:32
В клубі с.Гаї-Лев’ятинські було організовано громадські обговорення, куди були запрошені заступник міського голови з гуманітарних питань О.В.Пастух та начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Радивилівської міської ради І.М.Ковалевська, в.о. старости Немирівського старостинства А.П.Колдун, директор Немирівської ЗОШ І-ІІІ ступенів І.П.Польова. Разом із місцевими жителями обговорювали наболіле усім питання про придбання автобуса на підвезення дітей.
22 Лютого, 2019 р., 09:25
Однією з основних культурно-освітніх традицій в школах та позашкільних закладах Радивилівської об’єднаної громади є виховання у підростаючого покоління знання історії та культури рідної землі. І чільне місце у цьому займає творчість Великого Кобзаря – Тараса Шевченка. Геніальний син Вкраїнської землі. У своїх віршах він звеличив рідний край, простий народ, негаснучі волелюбність, щирість і силу духу українців. Перед його талантом навіть крізь століття схиляються мільйони. Його слово ось уже понад два сторіччя закликає до рішучих дій у прагненні до волі й незалежності.
21 Лютого, 2019 р., 11:43
         Саме за такою темою проходив у м.Львів дводенний  тренінг для фахівців із соціальної роботи об’єднаних територіальних громад за підтримки Програми «U-LEAD з Європою»  та Партнерством «Кожній дитині». Метою тренінгу «Соціальна робота в громаді: ведення випадку та оцінка потреб» було підвищення компетентності фахівців із соціальної роботи щодо здійснення соціальної роботи в громаді та оцінки потреб сім’ї/особи в процесі ведення випадку, що передбачено комплексною навчальною програмою  «Запровадження моделі інтегрованих соціальних послуг в ОТГ».                                  
21 Лютого, 2019 р., 09:13
Вчора провів народний депутат України О.Дехтярчук, який з робочим візитом відвідав об’єднану громаду та район.
21 Лютого, 2019 р., 09:11
У Радивилові відбулося громадське зібрання та поминальне богослужіння: місцева громада молитовно згадала про тих, хто у 2014-му ціною власного життя відстоював проєвропейське майбутнє українців на Майдані…
20 Лютого, 2019 р., 17:03
 
20 Лютого, 2019 р., 09:15
У середу, 19 лютого, відбулась друга у цьому році, і 55-та від початку скликання сесія міської ради. Участь у позачерговому засіданні взяли 22 депутати.
18 Лютого, 2019 р., 09:39
Вже традиційно дата виведення радянських військ з Афганістану, 15 лютого, відзначається у нас як День вшанування всіх учасників бойових дій на території інших держав. Цьогоріч 30-а річниця цієї пам’ятної для сотень тисяч воїнів та їх матерів події, коли ми віддаємо данину поваги мужності та героїзму воїнів-афганців та тих, хто виконували свою непросту місію в більш як двадцяти країнах світу.
15 Лютого, 2019 р., 09:45
Встановили у Радивилові
14 Лютого, 2019 р., 10:42
Радивилівська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Додавання бюджетного проекту

Увага! Переверте правильність заповнення форми подачі бюджетного проекту. Редагування даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту

Додати фото в бюджетний проект

Видалити зображення

Продовжити?

Ні, не видаляти

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних