Щоб не заболочували автошляхи!

Дата: 06.01.2021 11:41
Кількість переглядів: 527

Фото без описуПідзамчівське і Башарівське старостинства вимагатимуть від орендарів сільгоспземель, які господарюють на їх територіях, аби вся спецтехніка після роботи в полі проходила обов’язкове очищення, і в подальшому не забруднювала дороги населених пунктів ґрунтовим місивом.

З такою відвертою халатністю водії тягачів нині прокладають свої маршрути і через частково відремонтовану автотрасу, що сполучає місто і три старостинські округи громади.

Нагадуємо, з осені минулого року  на найбільш зруйнованому відрізку дороги, що бере початок від залізничного переїзду м.Радивилова до межі з Тернопільською областю, пролягаючи через села Батьків, Башарівка, Перенятин, Підзамче, триває середній поточний ремонт. Радивилівською міською радою було профінансовано виготовлення проєктної документації, яка отримала погодження та підтвердження у Державному агентстві автомобільних доріг України.  Відновлюють дорожнє покриття фахівці ПрАТ «Хмельницьке ШБУ №56».  На початок ремонтних робіт автошляху державного значення Н-02/М-06/- Кременець - Біла Церква – Ржищів - Канів-Софіївка на ділянці

км 4+402 – км 20+798 із державного бюджету було виділено кошти в сумі 146, 2 млн грн. Загальна вартість проєкту складає понад 200 млн грн. Повністю об’єкт має бути завершений у 2021-му році.

Сільгоспвиробники ще не завершили збиральну кампанію – на полях до цього часу подекуди залишалась кукурудза, а в буртах -  цукровий буряк. Курсуючи розмоклими ґрунтовими дорогами, разом із сільгосппродукцією каравани вантажівок вивозили з полів ще й кілометри слизького бруду. Їздити такими дорогами гірше, ніж в ожеледицю, адже різко зростають ризики дорожньо-транспортних пригод, в тому числі - з травмуванням та загибеллю людей.

Ситуацію можуть докорінно змінити спецобладнання для мийки коліс, встановлене на виїзді з поля. Займатись цим повинен власник землі.
У зв’язку з цим старости вимагатимуть від орендарів завершити вивіз сільгосппродукції за цивілізованими правилами,  організувавши «клінінг» для великогабаритної техніки. Щоб з поля на асфальт машини виїжджали чистими колесами.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних