Відбулось перше засідання новообраного складу виконавчого комітету Радивилівської міської ради

Дата: 24.12.2020 14:30
Кількість переглядів: 664

Фото без описуУ четвер, 24 грудня,  під керівництвом міського голови Миколи Карапетяна, виконавчим комітетом було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Так, зокрема, члени виконкому заслухали інформацію заступника міського голови  Ірини Довбиш про виконання бюджету Радивилівської міської ради за 2020-й рік. Про підсумки роботи відділу реєстрації міської ради в 2020-му році доповіла начальник відділу Тамара Бойко. Відповідно до показників роботи, як повідомила вона, працівниками відділу реєстрації прийнято 11 741 громадян. Окрім того, надано адміністративні послуги 567-ми громадянам пільгових категорій, які, відповідно до закону, звільняються від сплати адміністративного збору. Цим категоріям населення надано адміністративні послуги на суму 116 340 гривень. До бюджету міської ради станом на 1 грудня 2020 грудня відділом реєстрації надано адміністративного збору на загальну суму 1 070 145,00 гривень.

Члени виконавчого комітету також проаналізували роботу сектору соціального захисту населення Радивилівської міської ради за 2020-й рік  - доповідала Катерина Наконечна, завідувачка сектору. Вона зазначила, що, окрім здійснення прийом заяв та документів на усі види державних допомог, компенсацій, пільг, сектором активно проводиться ще й інформаційно-розяснювальна робота серед жителів громади з цих питань.

Члени виконкому затвердили орієнтовний план роботи виконкому у першому півріччі 2021 року та утворили адміністративну комісію при виконавчому комітеті, затвердили її положення, в яких зазначається:  завданням комісії є розгляд справ про адміністративні  правопорушення, підвищення правової культури громадян, а також робота з попередження правопорушень.

При виконавчому комітеті відповідним рішенням було утворено також житлову комісію та затверджено її персональний склад (доповідав Віктор Ісюк, перший заступник міського голови).

Про тимчасове припинення функціонування закладів дошкільної освіти громади у зв’язку із впровадженням посилених карантинних заходів (так званим локдауном) по всій країні доповіла начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Радивилівської міської ради Ірина Ковалевська.

Заслухавши доповідь Миколи Грановського, спеціаліста з благоустрою, екології та земляних робіт міської ради, виконавчим комітетом було надано дозвіл на видалення аварійних зелених насаджень, а деревину виділити на опалення сільських дитячих закладів. Про стан військового обліку на території Радивилівської міської ради у 202 році та завдання щодо його поліпшення доповів Віталій Воронко, провідний спеціаліст з надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, мобілізаційної оборонної роботи  і охорони праці. Рішенням виконкому на старост старостинських округів територіальної громади покладено обов’язок за ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних та бронювання військовозобов’язаних.

Керуючись відповідними статтями Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про житлово-комунальні послуги», а також в зв’язку із прийняттям у власність Радивилівської громади КП «Радивилівтеплосервіс» із спільної власності територіальних громад Радивилівського району та утворенням міською радою КП «Радивилів-тепло», а також зважаючи на довготривалість процедури отримання дозвільних документів, розроблення та затвердження тарифів для комунальних підприємств, виконавчий комітет міської ради вирішив дозволити тимчасово

( терміном до 4 місяців) комунальному підприємству «Радивилів-тепло» використовувати встановлені тарифи КП «Радивилівтеплосервіс» - на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для першої та другої груп споживачів, а також на послуги з централізованого водопостачання для населення, бюджетних організацій та інших споживачів.

Контроль за виконанням рішення покладено на в.о. директора КП «Радивилів-тепло» Олександра Олійника.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних