«Золото»  і премію «Гран-прі» здобув  зразковий дитячий ансамбль танцю "Калейдоскоп" Радивилівського міського Будинку культури в Міжнародному конкурсі-фестивалі мистецтв.

Творчий огляд дитячих колективів проходив минулих вихідних у м.Львів під егідою громадської організації «Проскурів Фест», продюсерського центру «Oma musik star», творчої спілки «Асоціація діячів естрадного мистецтва України».

За підсумками конкурсної програми, одразу дві вікові групи радивилівського танцювального колективу «Калейдоскоп» були кращими серед інших в номінації «Хореографічне мистецтво. Естрадна хореографія».  За це наших учасників було нагороджено кубками та дипломами за перше місце і призовим сертифікатом за премію «Гран-прі» на суму 1600 євро – для подальшої участі талановитих вихованців радивилівського МБК у Міжнародному конкурсі-фестивалі.

Від організаторів юні учасники фесту отримали солодкі подарунки. А художнього керівника Зразкового дитячого хореографічного ансамблю "Калейдоскоп"  Яну Гуску за вагомі творчі досягнення було відзначено почесною грамотою від Асоціації діячів мистецтва України та громадської організації "ПРОСКУРІВ ФЕСТ". А  також вручено медаль від Всеукраїнського об’єднання «КРАЇНА»  - «За видатні спортивні досягнення», яка прирівнюється до державних нагород, і вноситься до реєстру відзнак України.