05 Грудня, 2018 р., 09:44
Слідом за дружбівчанами,  потужну музапаратуру, придбану коштом міського бюджету, отримали і учасники художньої самодіяльності Немирівського старостинства.
04 Грудня, 2018 р., 15:10
Тридцять продовольчих наборів було розвезено за адресами мешканців громади, які мають важкі проблеми зі здоров’ям, та, як наслідок – пожиттєву інвалідність.
04 Грудня, 2018 р., 15:08
Минулої неділі у залі міського Будинку культури було організовано благодійний концерт на підтримку та розвиток самодіяльних колективів Радивилова.
03 Грудня, 2018 р., 17:00
У Радивилівській ОТГ продовжують модернізувати матеріально-технічну базу у адміністративних осередках старостинських округів. Днями новітнє комп’ютерне обладнання було доставлене, зокрема, і у Немирівку. Його функціональність та прогресивні характеристики найпершою матиме змогу оцінити діловод Коломієць Руслана Володимирівна. У кожному з старостинських округів нині триває процес впорядкування обліку господарських об’єктів об’єднаної громади в електронну базу даних. Це надасть змогу значно пришвидшити час видачі довідок та документів різного характеру жителям сільської місцевості. Дотепер у Немирівці з цим виникало немало клопоту. Але це і не дивно, зважаючи, що обладнання, на якому доводилось формувати об’ємну інформаційну базу ОТГ, перебуває у експлуатації ще з 2001 року.
30 Листопада, 2018 р., 16:21
Старостинство сьогодні особисто відвідав голова об’єднаної громади М.А.Карапетян, передав завідувачці клубу С.Досмамедовій сучасну аудіотехніку.  Такі ж комплекти звукового обладнання днями отримають Радивилівський НВК «школа№1-гімназія» та клуб с.Гаї-Лев’ятинські.
28 Листопада, 2018 р., 17:35
Його модератор та викладач -  волонтер Корпусу Миру Тоні Фен із США. Прибув у нашу громаду на початку листопада, одразу після складання присяги в м.Києві. Два роки Тоні Фен житиме й працюватиме пліч-о-пліч з радивилівцями, впроваджуючи іноземний досвід успішного розвитку молодіжного середовища. За час свого перебування тут амбітний іноземець планує створити, зокрема,  сучасну платформу для якісного  спілкування креативних та ініціативних, мотивувати тинейджерів до волонтерства і здорового способу життя. А також дати старт хоча б кільком англомовним клубам та клубам за інтересами.
27 Листопада, 2018 р., 10:22
За сприяння Радивилівської міської ради, відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту цієї неділю в нашому місті відбувся сьомий міжобласний конкурс юних виконавців української інструментальної музики імені композитора-земляка Германа Леонтійовича Жуковського.
26 Листопада, 2018 р., 13:52
Українці пережили три штучно створені голодомори. Найжорстокіший – у 1932-33 роках. Скільки селян прийняли мученицьку смерть у ті голодні місяці, достеменно невідомо й тепер. Підрахунки щодо числа жертв тих трагічних подій варіюються від чотирьох й аж до семи мільйонів...
26 Листопада, 2018 р., 10:02
Основними «інгредієнтами» у його незвичайній рецептурі стали майстерність, вміння і таланти  Радивилівська земля знову гостинно розкрила обійми творчим особистостям, людям непересічного хисту й знань. Епіцентром головних подій п'ятниці, 23 листопада, став міський Будинок культури: тут проходив етнофест народно-ужиткового мистецтва під промовистою назвою «Радивилівський заміс». Захід організовано у рамках проекту об’єднання майстрів різних жанрів рукоділля та художнього мистецтва при Радивилівському історичному музеї задля представництва творчих досягнень нашої громади у туристичній галузі. Проект отримав грант на реалізацію від Українського культурного фонду, який очолює дружина президента Марина Порошенко.
23 Листопада, 2018 р., 10:12
Від часу створення на території нашого району об’єднаних територіальних громад, значних змін та перетворень зазнало чимало галузей та управлінських ланок. Десь ці зміни пройшли швидко і легко, десь розтяглися у часі і доволі болюче зачепили інтереси окремих працівників та обслуговуваних ними категорій населення. До таких галузей належить і служба охорони здоров’я.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Додавання бюджетного проекту

Увага! Переверте правильність заповнення форми подачі бюджетного проекту. Редагування даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту

Додати фото в бюджетний проект

Видалити зображення

Продовжити?

Ні, не видаляти

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних