Вітаю усіх Вас з наступаючим  Новим роком та світлим святом Різдва Христового!

Незважаючи на всі труднощі, органи місцевого самоврядування, завдячуючи, насамперед, Вашій підтримці, долали проблеми, розробляли нові та продовжували впроваджувати уже розпочаті соціально-значущі проекти для нашої громади.

Вірю, що любов до рідного краю, прагнення зробити його кращим, будуть головною нашою опорою у 2021 році. Новий рік і Різдво - традиційно родинні свята. Нехай вони стануть для нас щедрими на добрі справи та здобутки. Нехай Різдвяна зоря об`єднає усіх нас - і тих, хто зустрічає ці свята в колі найближчих і найдорожчих людей, і тих, хто далеко від рідної домівки та благословляє наші помисли, слова і діла.

У цей день звідусіль з'їжджаються до рідної домівки рідні та близькі, навстіж відчинені двері кожної оселі в очікуванні добра, щастя, міцного здоров'я, оберегом горять на святковому столі вогні - так було з прадавніх часів і буде завжди, поки живуть у наших серцях почуття великої родини, любові до ближнього, єднання і злагоди. Тож хай об'єднаються в році новому всі добрі починання і звершення заради майбуття наших сіл, міста, держави!

Міцного Вам здоров`я, достатку, сімейного благополуччя, тепла та любові у душах і серцях і Божої благодаті в кожен наш дім!

 

Міський голова            Микола КАРАПЕТЯН