08 Квітня, 2019 р., 10:56
Учнівство та педагогів філії «Копанівський НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів-ДНЗ» Підзамчівського опорного навчального закладу об’єднала пам'ять про закатовану більшовицьким режимом патріотку України Зою Іванівну Харчук, яка вчителювала тут у другій половині 30-их років минулого століття. Минулої п’ятниці, 5 квітня, на фасаді школи було відкрито меморіальну дошку на її честь, яка свідчитиме підростаючому поколінню про відвагу борців за розвиток Української соборної самостійної держави та їх готовність до самопожертви у цій боротьбі.
05 Квітня, 2019 р., 10:32
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ "Рівнеобленерго" буде проводити планові ремонтні роботи. У звязку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.
04 Квітня, 2019 р., 16:43
До уваги жителів Радивилівської об’єднаної громади, громадських об’єднань, приватних підприємців, керівників підприємств, установ та організацій: розпочато місячник весняного благоустрою!
04 Квітня, 2019 р., 16:42
Успішне подолання труднощів, що виникають під час утримання житлового фонду, залежить від скоординованих дій органів місцевого самоврядування та мешканців багатоповерхових будинків, в яких створено об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (далі - ОСББ). З цією метою торік, у квітні, міською радою була прийнята «Програма підтримки будинків ОСББ на території міста Радивилова впродовж 2018-2020 років».
03 Квітня, 2019 р., 10:22
Вартість послуг та необхідні документи
01 Квітня, 2019 р., 14:57
В звязку з виконанням робіт на ЛЕП 10 кВ місто  09.04 з 9.00 год. до 17.00 год. буде припинено падачу електроенергії споживачам міста Радивилів вулиць Почаївська (від залізничного вокзалу до РЕСу), Гагаріна, Терешкової, Залізняка, Ломоносова та провулку Терешкової.
01 Квітня, 2019 р., 09:56
Європейська асамблея жінок-депутатів у партнерстві з Асоціацією міст України, Представництвом Ради Європи в Україні та Всеукраїнським об’єднанням жінок-депутатів оголошують конкурс на кращі жіночі ініціативи в Україні, які стали вагомими для демократичного розвитку місцевих громад (міст, селищ, районів).
28 Березня, 2019 р., 12:16
Щодня – по два причепи сміття вивозять працівники комунальних служб з радивилівських вулиць: місто активно прибирають до Великодніх свят.
27 Березня, 2019 р., 10:18
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання 1 - 8  квітня 2019 року з 08:00 до 18:00 буде відсутня електроенергія  в с. Підзамче частково: вул. 40 років Перемоги, Винниченка/
26 Березня, 2019 р., 17:44
Як взяти верх над емоціями і чітко зорієнтуватися у випадку тієї чи іншої життєвої небезпеки, учні та педагоги об’єднаної громади дізнавалися у мобільному консультаційному пункті з навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях ДСНС у Рівненській області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Додавання бюджетного проекту

Увага! Переверте правильність заповнення форми подачі бюджетного проекту. Редагування даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту

Додати фото в бюджетний проект

Видалити зображення

Продовжити?

Ні, не видаляти

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних