В підсумку,  було продано право оренди на три земельні ділянки, терміном на 14 років.

Сьогодні, 28 грудня, у залі засідань Радивилівської міської ради відбулися торги з продажу права оренди на три земельні ділянки.

Організатором земельних  торгів виступила Радивилівська міська рада, а виконавцем - Рівненське приватне підприємство-фірма «Експерт-Рівне». Ліцитатор аукціону – представник  ППФ «Рівне-Експерт» Сергій Букацький, -  ознайомив присутніх з правилами проведення торгів. Перед тим, як розпочати характеристику лотів, він зауважив, що організатором були дотримані всі необхідні протиепідемічні умови із забезпеченням під час аукціону маскового режиму.  На аукціон №30 107 Радивилівською міською радою було виставлено три земельні ділянки сільськогосподарського призначення, які знаходяться поза межами населених пунктів Радивилівської міської ради з правом передачі їх на конкурентних засадах в оренду, терміном на 14 років.  Цільове призначення земель - для ведення товарно-сільськогосподарського виробництва. Дві із запропонованих ділянок, площами 24, 7135 та 9, 8060 гектари, - знаходяться на території Дружбівського старостинського округу. Ще одна ділянка, площею 4,2651 гектари. – на території Підзамчівського старостинського округу Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області.

На участь у цих земельних торгах зареєструвались два учасники.

Стартова річна орендна плата була встановлена в розмірі 12 відсотків від нормативної грошової оцінки землі.

За результатами аукціону, продані в оренду землі будуть ефективно використовуватися за призначенням та приносити додаткові надходження до місцевого бюджету.

Після підписання протоколу з переможцем торгів були підписані договори оренди земельних ділянок.