17 Травня, 2019 р., 17:50
За підсумками обласного конкурсу «Енергозбереження очима дітей» одразу дві вихованки КЗ «Радивилівська дитяча школа мистецтв» Радивилівської міської ради зайняли переможні друге та третє місця.
16 Травня, 2019 р., 12:43
В середу  22 травня 2019 року в приміщенні КП «Комунальник» за адресою  м. Радивилів, вул. Кременецька, 52  з 11.00 до 16.00 год. буде надавати послуги мобільний  сервісний  центр Регіонального сервісного центру МАС України в Рівненській області
14 Травня, 2019 р., 08:24
Програма Дня міста
13 Травня, 2019 р., 15:54
Щоб подарувати любим матусям незвичайний сюрприз до свята,  місцеві діти шанобливо сплели букет із творчих вітань, який став окрасою Дня Матері в Радивилові.
13 Травня, 2019 р., 15:45
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.
11 Травня, 2019 р., 12:51
Творчий вечір пам’яті, присвячений 70-річчю від Дня народження легендарного українського композитора-пісняра Володимира Івасюка, відбувся у Радивилівській дитячій школі мистецтв
10 Травня, 2019 р., 15:47
Сімдесят чотири роки тому в мирне життя нашого народу увірвалась жахлива війна. Найбільша трагедія в людській цивілізації 20-го століття, яка зруйнувала мільйони мрій, зазіхнула на права кожної людини жити, любити, бути щасливою. Ось чому ми завжди будемо пам’ятати самопожертву, відвагу і подвиг тих, хто віддав своє життя і здоров’я заради вільного життя майбутніх поколінь. Скільки б років відтоді не пройшло …
10 Травня, 2019 р., 11:52
Пройшовши фронтові шляхи-дороги, на порі свого щедрого 93-річчя, Олексій Іванович Казмірчук залишився єдиним з жителів міста, хто брав участь у бойових діях Другої світової війни.
08 Травня, 2019 р., 16:44
За підтримки державної програми соціально-економічного розвитку, як результат спільних напрацювань Радивилівської міської ради з народним депутатом України від Дубенського виборчого округу О.В.Дехтярчуком, у кабінеті інформатики міського навчально-виховного комплексу «школа№1-гімназія» вдалось повністю оновити комп’ютерну техніку.
08 Травня, 2019 р., 16:41
У середу, 8 травня, в міському НВК «школа№1-гімназія»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних