ЯК ВОЛОНТЕРЯТЬ У РАДИВИЛІВСЬКІЙ ГРОМАДІ – ЗНІМАЛО БРАЗИЛЬСЬКЕ ТЕЛЕБАЧЕННЯ

Дата: 02.04.2022 16:21
Кількість переглядів: 398

СЬОГОДНІ РАДИВИЛІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА МИКОЛА КАРАПЕТЯН МАВ ЗУСТРІЧ ІЗ ЗНІМАЛЬНОЮ ГРУПОЮ БРАЗИЛЬСЬКОГО ТЕЛЕКАНАЛУ «MY NEWS», ЯКА ПЕРЕБУВАЄ З ВІДРЯДЖЕННЯМ В УКРАЇНІ.

Фото без опису

ТЕЛЕВІЗІЙНИКИ-ІНОЗЕМЦІ ПРАЦЮЮТЬ, ЩОБ ПОКАЗАТИ РЕАЛІЇ ВОЄННОГО ЧАСУ, А ТАКОЖ ВІДВІДУЮТЬ ТИЛОВІ РЕГІОНИ - ТАМ ЗНІМАЮТЬ СЮЖЕТИ ПРО НЕЙМОВІРНУ ЄДНІСТЬ ТА САМООРГАНІЗАЦІЮ ГРОМАД, КОЖНА З ЯКИХ НАБЛИЖАЄ ПЕРЕМОГУ ТА РОБИТЬ ВСЕ ДЛЯ ВІДСІЧІ ОКУПАНТУ.

Вся громадськість, як наголосив міський голова, сьогодні об’єдналась у потужну силу, щоб допомагати українським військовим та всім, хто отримав статус внутрішньо переміщених осіб.

З перших днів війни кожен на своєму місці – волонтер, адже мешканці міста і старостинських округів приносять речі першої необхідності, організовують благодійний збір коштів, долучаються до плетіння маскувальних сіток, готують їжу та передають її військовим, які перебувають у найгарячіших місцях на передовій.

Крім того, як наголосив міський голова, у Радивилові діють два потужних гуманітарних штаби, де у час війни відбувається централізований збір благодійної допомоги.

Радивилівському міському Будинку школяра волонтери здійснюють відправлення гуманітарних вантажів для потреб військовослужбовців, а в Радивилівському міському Будинку культури – штаб допомоги вимушеним переселенцям. Після реєстрації у Центрі надання адміністративної допомоги внутрішньо переміщеним особам тут надають речі першої необхідності. Це одяг, взуття, посуд, а також продукти харчування та індивідуальні гуманітарні набори.

Набори формуються із благодійних вантажів, які передають з-за кордону жителі з європейських країн. В Радивилів такі вантажі надходили із Республіки Польща, Хорватії, Іспанії, Німеччини.

Світ тримається на людяності, і українці у цей складний час відчувають підтримку небайдужих людей з різних куточків світу.

Бразильські телевізійники мали нагоду ознайомитися із роботою волонтерських центрів в Радивилові, з процесом видачі допомоги вимушеним переселенцям та вантажів для військових.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних