14 Травня, 2020 р., 09:22
У суботу, 9 травня, в Радивилові відбулося традиційне покладання квітів та вінків до пам’ятних знаків та обелісків воїнам-визволителям, полеглим у роки Другої світової.
08 Травня, 2020 р., 15:19
За принципом «усе найкраще – дітям», в Радивилові вдалось завершити ще одну знакову справу. Цими днями пологове відділення КНП «Радивилівська районна лікарня» зустрічає без п’яти хвилин мам оновленим та відремонтованим. До  найважливішого моменту появи нового життя на світ у медзакладі підійшли з особливою відповідальністю.
06 Травня, 2020 р., 12:36
5 травня, Кабінет Міністрів України опублікував у виданні «Урядовий Кур’єр» Порядок виплати допомоги на дітей фізичним особам - підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку (постанова КМУ від 22.04.2020 № 329) та Порядок використання коштів для надання цієї допомоги (постанова КМУ від 29.2020 № 330).
06 Травня, 2020 р., 12:12
У суботу, 9 травня, в м.Радивилові відбудеться традиційне покладання квітів та вінків до пам’ятних знаків та обелісків воїнам-визволителям, полеглим у роки Другої світової.
05 Травня, 2020 р., 16:16
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.
04 Травня, 2020 р., 09:48
Радивилівська міська рада Радивилівського району Рівненської області (35500, м. Радивилів, вул. Паркова, 5), відповідно до рішення виконавчого комітету Радивилівської міської ради №113   від 30 квітня 2020року  оголошує конкурс на надання послуг з вивезення побутових відходів. До конкурсу запрошуються суб`єкти господарювання, які мають досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів та наявну матеріально-технічну базу.
30 Квітня, 2020 р., 11:56
Голова Асоціації міст України, мер Києва Віталій Кличко звернувся до Голови Верховної Ради України, голів фракцій політичних партій та депутатських груп Верховної Ради України щодо ситуації, яка склалася навколо процесу підготовки до місцевих виборів та пропозицій змін до Виборчого кодексу України. У зверненні наголошується на неприпустимості закритого процесу обговорення змін до Виборчого кодексу України в частині місцевих виборів та необхідності залучення до обговорення усіх зацікавлених осіб, зокрема, Асоціації міст України. Щодо змін до Виборчого кодексу України, які планується внести, Голова АМУ наголошує, що пропозиції по встановленню будь-якого загальнонаціонального рейтингу партій, від якого буде залежати їх право на розподіл депутатських мандатів до місцевих рад, є антиконституційним та обмежує виборче право. Також є неприпустимою пропозиція запровадити пропорційну виборчу систему для виборів депутатів місцевих рад (сільських, селищних, міських) з кількістю виборців у громадах 90 тисяч і менше.
30 Квітня, 2020 р., 10:53
Відповідно до програми соціально-економічного розвитку Радивилівської об’єднаної територіальної громади на 2020-ий рік, продовжуються роботи по капітальному ремонту пішохідних доріжок та покращення благоустрою у міському парку відпочинку ім.. Т.Шевченка. Заміну старого асфальтного покриття на паркових алеях розпочали ще торік восени. А цьогоріч, щойно цьому сприяли погодні умови, ремонтники одразу ж продовжили демонтажні роботи та укладання нової бруківки ще на чотирьох пішохідних доріжках в парку. Таким чином, загальна площа оновленого покриття становитиме понад 2 000 метрів квадратних. Крім того, проектно-кошторисною документацією заплановано здійснити капітальний ремонт двох паркових сходових підйомів з улаштуванням пандусів, що біля центральної міської бібліотеки. За кошти, виділені з міського бюджету на модернізацію паркових алей в 2020 році, в підсумку, буде обновлено 452 метри пішохідних доріжок в парку.
30 Квітня, 2020 р., 10:21
Постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про  запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (далі – Постанова №211) встановлено карантинний захід в частині заборони перебування в громадських місцях без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіратора або захисної маски, у тому числі виготовлених самостійно.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних