Маленька радість у дні війни

Дата: 01.04.2022 17:00
Кількість переглядів: 500

Війна… Ніхто, навіть у страшному сні, не міг бачити таких жахіть, які переживає зараз Україна та її мешканці.

Фото без опису

Страх, біль та злість роблять українців сильнішими та сміливими. Кожний з нас налаштований на перемогу, але поки що потрібно допомагати усім,  хто чим зможе. З кожного по нитці, буде і сорочка. А зараз саме головне обігріти військових, вимушено переселених людей, а особливу увагу приділити дітям. Саме у їхніх очах ми бачимо страх і тривогу. А це те, що залишається на все життя. Тому потрібно забезпечити дитині спокійне середовище, підтримувати позитивні емоції, надавати максимум уваги і піклування, обіймати та цілувати, робити маленькі подаруночки.

Радивилівський міський центр соціальних служб ще у 2021 році взяв участь, спільно із церквою Євангелійських Християн Баптистів, у міжнародному християнському проекті «Сумка Самарянина»,  отримавши подарунки під час війни ми вирішили роздати їх дітям із вимушено переселених сімей. Подарунки, які прибули до нас із Сполучених Штатів Америки, отримали вже 79 дітей із 58 сімей, які приїхали на проживання у Радивилівську територіальну громаду.

Нехай кожний подаруночок принесе маленьку радість у стривожену дитячу душу. Дякуємо кожному, хто надає сьогодні допомогу на усіх фронтах війни. Нехай береже нас Бог і збереже нам Україну.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних