ЗА ПІДСУМКАМИ ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 22.04.2022 12:56
Кількість переглядів: 343

ПРИЙНЯТІ РІШЕННЯ СТОСУВАЛИСЬ, В ТОМУ ЧИСЛІ, ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ГРОМАДИ В УМОВАХ ВОЄННОГО ЧАСУ.

Фото без опису

Так, зокрема, депутати підтримали зміни до бюджету Радивилівської міської територіальної громади. За підсумками голосування з бюджету міської територіальної громади  КНП «Радивилівська центральна міська лікарня» буде надано капітальний трансферт на суму 550 000 грн. Ці кошти спрямовують на реконструкцію системи медичного киснепостачання терапевтичного відділення лікарні. Ще 200 000 грн. субвенції з бюджету громади виділено обласному бюджету: на реалізацію заходів програми забезпечення мобілізаційної підготовки та оборонної роботи. Йдеться про придбання одягу та іншого спорядження для військовослужбовців ЗСУ та інших складових сил оборони.

Рішенням сесії прийнято в комунальну власність Радивилівської ТГ спеціальний санітарний автомобіль, переданий міській раді в рамках міжнародної гуманітарної допомоги. Транспортний засіб передали в оперативне управління центральній міській лікарні.

В контексті непростих викликів сьогодення депутати внесли зміни і доповнення у певний перелік цільових програм міської ради. Зокрема – в програму зміцнення законності  і правопорядку, сприяння розвитку і діяльності громадських формувань з охорони громадського порядку на території Радивилівської ТГ на 2021-2025 роки;  в міську програму фінансової підтримки КНП «Радивилівський центр ПМСД Радивилівської міської ради», в програму соціально-економічного розвитку територіальної громади на 2021-2025 роки.

Рішенням сесії затверджено додатковий перелік підприємств, установ та організацій, що надають соціальні послуги населенню та території Радивилівської міської ради.

Під час дії воєнного стану на території України, на підставі вимог чинного законодавства, які у цей час регламентують повноваження органів місцевого самоврядування щодо надання дозволів для  розроблення проектів землеустрою на відведення земельних ділянок у власність, депутатами прийняті рішення щодо  відмови заявникам у їх зверненнях щодо надання відповідних дозволів.

Однак, по закінченні воєнного стану на території України громадяни зможуть повторно звернутися із відповідними заявами до міської ради.  Усі звернення будуть розглянуті членами профільної комісії та включені для подальшого голосування.

Під час пленарного засідання позачергової 26-ї сесії міської ради депутати розглянули та прийняли відповідні рішення із майже 50 питань порядку денного.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних