12 Жовтня, 2020 р., 09:15
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.
07 Жовтня, 2020 р., 11:38
«А я люблю життя своє! Воно дорожчає з роками», - під такою назвою співочий актив Будинку культури с.Підзамче провів онлайн-концерт, приурочений до Дня людей золотого віку, віку мудрості й досвіду. В подяку за те, що ними зроблено для нащадків за прожиті роки, молодші жителі старостинства влаштували вітальний виступ. Свої номери вони розмістили на онлайн-платформі, оскільки зібратися разом в одному залі зараз не випадає можливості.
06 Жовтня, 2020 р., 17:49
Чудовий приклад того, як кожен із нас може змінювати своє місто на краще, показала своїм вчинком  шановна жителька нашої громади, ветеран педагогічної праці Ніна Федорівна Грисюк. На потреби місцевого благоустрою вона подарувала понад три десятки кущів жовтих хризантем. Вже на початку тижня бригада з благоустрою міськради висадила їх у центрі Радивилова, на площі Незалежності біля тутешньої фотозони з великих літер «Я люблю Радивилів». Яскраві квіти дуже ефектно вписалися у загальний ансамбль осіннього міста, аж до першого снігу додаватимуть жителям та гостям міста відмінного настрою і навіть серед  захмарених буднів нагадуватимуть про літо.
06 Жовтня, 2020 р., 09:27
Традиційно,  День працівників педагогічної ниви відзначається в першу неділю жовтня. Це свято стало знаком всенародної шани цій професії. Адже нема людини, яка б вийшла у великий світ без напутнього слова вчителя. Кожен з вдячністю згадує своїх шкільних наставників крізь роки: за підтримку та мудрі поради. Бо усе  життя – це той самий урок, який треба пройти впевненим кроком.  
05 Жовтня, 2020 р., 18:16
В п’ятницю 09 жовтня 2020  року в приміщенні КП «Комунальник» за адресою  м. Радивилів, вул. Кременецька, 52  з 11.00 до 17.00 год. буде надавати послуги мобільний  сервісний  центр Регіонального сервісного центру МАС України в Рівненській області
05 Жовтня, 2020 р., 18:03
До уваги громадян: відповідно до пункту 11.3. Правил благоустрою Радивилівської об’єднаної територіальної громади, різноманітні оголошення та інформаційно-агітаційні плакати, рекламна продукція, листівки, тощо слід розклеювати тільки у спеціально розташованих для цього місцях – за наявності відповідних дозволів.
30 Вересня, 2020 р., 16:53
У середу, 30 вересня, з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек відбулася зустріч Радивилівського міського голови М.А.Карапетяна з працівниками бібліотечної мережі об’єднаної громади. Микола Аракелович щиро привітав запрошених з професійним святом, побажавши їм подальших успіхів на ниві культури та освіти. А також вручив грамоти та грошові премії кращим бібліотекарям: ГНАТЮК Галині Якимівні, в.о. директора Радивилівської центральної бібліотеки міської централізованої бібліотечної системи; РУКІНОВІЙ Ларисі
29 Вересня, 2020 р., 15:03
Радивилівська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: 
29 Вересня, 2020 р., 14:57
Співпраця між Радивилівським районним сектором філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області та Радивилівським бюро безоплатної вторинної правової допомоги приносить позитивні зрушення у відношенні надання кваліфікованої правової допомоги суб’єктам пробації.
28 Вересня, 2020 р., 14:53
У міській раді обговорили пропозиції до нової стратегії розвитку об’єднаної громади на наступні пять років.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних