Шановні жителі нашої громади!

Дата: 26.03.2020 10:43
Кількість переглядів: 6152

Фото без описуНинішня ситуація з карантином для кожного з нас незвична і неординарна.  Задля боротьби з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19 з 25 березня цього року Уряд нашої держави запровадив режим надзвичайної ситуації на всій території України на 30 днів, до 24 квітня 2020 року.

Враховуючи ситуацію, яка склалась із загрозою поширення коронавірусу, прошу усіх з максимальною серйозністю відреагувати на карантинні заходи, спрямовані на запобігання поширенню цієї небезпечної інфекції.

Закликаю кожного виконувати правила, які рекомендує Міністерство охорони здоров’я. Не ігноруйте вимоги уникати багатолюдних місць, дотримуватися правил гігієни, без нагальної потреби не відвідувати заклади та установи органів місцевого самоврядування та державної влади, котрі продовжують працювати у штатному режимі.

Насамперед прошу залишатись вдома людей літнього віку та не виходити без потреби  на вулицю, щоб не піддавати загрозі себе та інших! Особливо наполегливо звертаюся до громадян, які прибули з-за кордону: дотримуйтеся визначеного державою періоду самоізоляції (14 календарних днів) і не ставте під загрозу життя і здоров’я своїх рідних та людей, які поряд з вами.

Радивилівська міська рада робить усе можливе, щоб убезпечити ваше здоров’я, тому давайте дотримуватися правил карантину, будемо толерантними і ввічливими.

Збережімо власне здоров’я та з розумінням ставимося до оточуючих! Карантин, це не час, коли кожен громадянин сам для себе повинен виписувати правила поведінки в той час, коли вони єдині для всіх.

Сьогодні в місті проводиться знезараження в місцях потенційного скупчення людей (входи у продуктові магазини, аптеки, банки, установи та інше).

Нагадаю, що в громаді призупинено автобусне перевезення
 та зупинена робота міського ринку.

В особливому режимі працюють державні та комунальні установи, ЦНАП, аптеки, продуктові магазини, магазини, що продають знезаражуючі засоби та засоби гігієни, банківські та страхові установи, яким рекомендовано працювати без черг в приміщенні або в обмеженому режимі щодо кількості одночасного перебування в приміщенні громадян. Під час перебування в магазині, аптеці чи установі дотримуйтесь безпечної дистанції від інших людей (1,5 – 2 метри)!

Що стосується режиму роботи підприємств, установ та організацій, то, насамперед, потрібно звертатись з цими питаннями до їх безпосереднього  керівництва.

Прошу усіх, особливо представників релігійних громад, допомагати людям старшого віку, з інвалідністю, одиноким, які є прихожанами церков чи живуть поряд з вами, і яким потрібна допомога. Повідомляйте  про потреби таких людей в місцеві органи влади, старост сільських населених пунктів.

Час карантину – це можливість приділити час своїй сім’ї, спілкуванню, молитві та читанню книг!

Прошу зберігати мир, спокій та терпіння!

Будьте толерантними у соціальних мережах та виявляйте повагу до інших у своїх дописах та коментарях! Не сійте ворожнечу!

В згуртованості ми здатні здолати усі загрози! Доброго здоров’я та Божого благословення усім нам!

Міський голова  Микола Карапетян

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних