04 Грудня, 2019 р., 11:04
У Міжнародний день людей з  інвалідністю, який наша країна, разом із світовою спільнотою, відзначають щорічно 3 грудня, в Радивилові відбувся традиційний діалог міського голови М.А.Карапетяна із представниками зазначеної соціальної категорії. 
03 Грудня, 2019 р., 18:05
Від понеділка триває у Радивилівському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Така ініціатива цьогоріч знову реалізовується міською радою до Міжнародного дня людей з інвалідністю. Відповідним рішенням виконавчого комітету, громадяни з обмеженими фізичними можливостями, які проживають на території ОТГ,  впродовж тижня можуть безоплатно скористатися послугами перукаря.
03 Грудня, 2019 р., 12:43
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи на лінії 10 КВ в м.Радивилів. В зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.
02 Грудня, 2019 р., 16:53
З 25 листопада по 10 грудня 2019 року Україна долучилася до Міжнародної акції «16 днів проти насильства», яка покликана привернути суспільну увагу до проблеми насильства.
28 Листопада, 2019 р., 12:35
У залі засідань міської ради проходила спільна звітно-виборна конференція міської та районної ветеранських організацій. В результаті голосування пост голови на наступні  чотири роки знову займатиме чинний керівник ветеранської організації Василь Андрійович Бондар.
26 Листопада, 2019 р., 17:57
КВК-команда від Радивилівського НВК «школа№2-ліцей» під назвою «Як скажете» стала срібним призером обласної учнівської Ліги Сміху. У відбірковій грі зустрілися п’ять команд, свято жартів та гумору проходило у неділю, 22 листопада, в м.Рівне.
26 Листопада, 2019 р., 17:53
З ініціативи Радивилівської міської ради та ветеранських громадських організацій, у рамках щорічної Всеукраїнської благодійної  акції «Милосердя» до Міжнародного Дня інвалідів, Радивилівським територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) для осіб з обмеженими фізичними можливостями працездатного віку, які проживають у Радивилівській ОТГ, з 2 по 6 грудня 2019 року безкоштовно надаватимуться перукарські послуги (стрижка волосся проста).
25 Листопада, 2019 р., 11:35
У неділю, 24 листопада, в міському Будинку культури відбулась прем'єра вистави ,,Наймичка,, за однойменною п'єсою українського письменника-драматурга Івана Карпенка-Карого .
25 Листопада, 2019 р., 11:32
Історія України кривава, тяжка, сповнена гірких втрат та людських жертв. Голодомор у 1932-1933-му, штучно створений сталінським режимом, став однією із найтрагічніших її глав.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Додавання бюджетного проекту

Увага! Переверте правильність заповнення форми подачі бюджетного проекту. Редагування даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту

Додати фото в бюджетний проект

Видалити зображення

Продовжити?

Ні, не видаляти

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних