Малий бізнес Дубенського району поповнив місцеві скарбниці більше ніж на 77 млн грн єдиного податку

Дата: 07.09.2022 09:07
Кількість переглядів: 272

За підсумками восьми місяців 2022 року суб’єкти малого підприємництва Дубенського району перерахували до місцевих скарбниць 77,2 млн грн єдиного податку, що на 6 млн грн більше показників минулого року.

Фото без опису

Наразі лідерами зі сплати єдиного податку є фізичні особи-підприємці – ними сплачено до місцевих бюджетів 55,5 млн грн, що на 5,9 мільйона гривень більше, ніж торік.

Юридичні особи – платники єдиного податку III групи поповнили бюджети територіальних громад, сплативши 5,5 млн грн. Цей показник збільшився на 234 тис грн порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Від суб’єктів господарювання, які перебувають на четвертій групі  спрощеної системи оподаткування, до бюджетів надійшло 16,2 мільони гривень єдиного податку. .

Податківці Дубенського краю звертаються до ФОПів - платників ЄП першої та другої груп за можливості виконувати свій податковий обов'язок та сплачувати єдиний податок.

У 2022 році ФОП - платники ЄП першої - другої груп мають сплачувати фіксовану суму єдиного податку щомісячно. Протягом року фіксовані ставки єдиного податку залишаються незмінними.

Податківці наголошують,що єдиний податок від малого підприємництва є одним із податкових платежів, надходження яких стабільно поповнюють місцевий бюджет та забезпечують фінансування територіальних громад.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних