Майнові податки додали до скарбниць громад Дубенського району майже 60 мільйонів гривень

Дата: 07.09.2022 09:08
Кількість переглядів: 273

Cплата майнових податків протягом січня - серпня 2022  року принесла місцевим скарбницям Дубенського району 58, 6 млн гривень.

Фото без опису

Із цієї суми земельного податку та орендної плати надійшло до бюджету 49,1 млн .грн. Переважну частину надходжень отримано від юридичних осіб, які перерахували 37,2 млн грн, земельного податку та орендної плати за землі державної та комунальної власності. В свою чергу, фізичні особи перерахували – 11,9 млн гривень.

Податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачено 9,3 млн грн. Платниками податків - юридичними особами сплачено 7,1 млн грн, а фізичними особами – 2,2 млн гривень.

Сума транспортного податку за січень-серпень складає 231,7 тисяч грн,. Частка сплати транспортного податку до бюджету юридичними особами складає 100 відсотків.

Податкова нагадує, що згідно Податкового кодексу України (далі ПКУ), до складу майнових податків входять податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортний податок  та  плата за землю.

Щороку, до 1 липня, податківці проводять нарахування фізичним особам сум майнових податків та надсилання (вручення) податкових повідомлень-рішень про сплату податку за місцем реєстрації платника. Сплатити податок громадяни повинні протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення.

В цей нелегкий для нашої держави час, кожен має пам’ятати, що під час війни сплата податків – це один із найбільш патріотичних вчинків, оскільки фінансове забезпечення функціонування армії значною мірою обумовлено надходженнями усіх видів податків.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних