03 Жовтня, 2019 р., 18:02
З нагоди свята професії вся освітянська родина Радивилівської об’єднаної громади знову зібралась у широкому колі. Від імені міського голови вчителів та керівників гурткової роботи, працівників дошкільних закладів привітав його заступник  з гуманітарних питань О.В.Пастух:
26 Вересня, 2019 р., 08:56
Радивилівська міська рада оголошує про намірпередати в суборенду частину громадського будинку, за адресою: Рівненська область, Радивилівський район  с. Батьків, вул. Проста, 10 (приміщенняадміністративної  будівлі) площею  19,5 квадратні метри (два кабінети) для розміщення майстерні з ремонту одягу.
23 Вересня, 2019 р., 12:09
Завдячуючи турботі дорослих, привід для радощів тепер мають наймолодші. На місці колишньої розваленої  школи дітям встановили сучасний ігровий майданчик, дбайливо впорядкований лавицями, квітами, наповнений різноманітними гойдалками та гірками. Обнова у селі настільки прийшлася усім до вподоби, що, поправу, тепер вважається головною місцевою окрасою! Прикметно, що разом із міською радою докладали зусиль, аби здійснити заповітну мрію дітвори, майже усі жителі Круків. У ці тижні, аж до моменту відкриття, не лінувались виходити на спільну толоку з кожної хати, де зростає малеча. Результат злагодженої роботи усіх приємно вразив. Порадіти разом із місцевою громадою з такої нагоди у Круки прибули і міський голова М.А.Карапетян, який разом із першим заступником В.М.Ісюком та начальником відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради І.М.Ковалевською усіляко підтримували реалізацію цієї ініціативи, а тому стали почесними гостями урочистого відкриття, і настоятель Свято-Покровського храму с.Підзамче о.Василій, який здійснив освячення майданчика, аби дітям гралось на ньому безпечно, з мінімумом травматизму. Висловила гордість за таку високу згуртованість місцевих жителів в.о. старости Л.В. Воронко. Щирі подяки вона адресувала усім причетним до цієї знакової події: батькам, депутатам міської ради - Петру Дмитровичу та Павлу Петровичу Лисакам (ТзОВ "Сяйво" ЛПД), місцевим меценатам, які від самого старту активно включились у облаштування ігрового майданчика, допомагали технікою, зокрема, під час демонтажу приміщення старої школи. Оскільки у всіх починаннях, які нині відбуваються на території старостату, відчувається тісна підтримка та всебічна допомога від керівництва ОТГ, від імені всіх присутніх на святі Лариса Володимирівна висловила подяку міському голові М.А.Карапетяну.
20 Вересня, 2019 р., 10:15
Питання усиновлення дітей в Україні регулюються:
20 Вересня, 2019 р., 10:14
Громадяни України, які постійно проживають на території України і бажають усиновити дитину, звертаються з письмовою заявою до служби у справах дітей за місцем свого проживання. До заяви додаються такі документи:
20 Вересня, 2019 р., 10:13
Усиновлення одним з подружжя дитини другого з подружжя здійснюється за місцем проживання дитини.
19 Вересня, 2019 р., 18:06
На радивилівських шляхах оновили дорожню розмітку
18 Вересня, 2019 р., 11:16
В четвер, 17 жовтня 2019 року о 15.00 год. в залі засідань міської ради по вул.Парковій,5 в м.Радивилів відбудеться чергова сесія міської ради восьмого скликання. З проектами рішень до сесії можна ознайомитись на офіційному сайті міської ради в рубриці "Офіційні документи".  
18 Вересня, 2019 р., 11:09
Своє сценічне мистецтво на ювілейному десятому Всеукраїнському  фестивалі народної творчості, історії та побуту «Красносільські вітряки», що відбувся минулої неділі в с.Красносілля Гощанського району, продемонстрували і учасники Народного аматорського ансамблю пісні «Забава» КЗ «Радивилівський міський будинок культури» Радивилівської міської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних