17 Березня, 2021 р., 09:59
Радивилівська громада – територія із неймовірними краєвидами, дивовижною красою та яскравою історією.
11 Березня, 2021 р., 11:37
В Радивилові триває робота з впорядкування зелених насаджень
09 Березня, 2021 р., 17:08
Радивилівці читали Шевченка та долучилися до спільної молитви для вшанування його світлої пам’яті
09 Березня, 2021 р., 17:03
Вкотре яскраво відзначилися вихованці зразкового хореографічного колективу "SOULART" КЗ «Радивилівський міський Будинок культури» - керівник Кароліна Паскаль. Ансамбль став тричі призером на міжнародному фестивалі-конкурсі дитячих талантів, що проходив у м.Львові.
05 Березня, 2021 р., 11:35
Міцного здоров’я вам та Божого благословення у всьому, дорогі Берегині українського роду! Без вас – матерів, дружин,сестер, доньок, колег неможливо уявити наш світ. І він – цей світ – у якому є жінка – прекрасний. Тому за всіх часів найтепліші слова були присвячені саме жінці. Вам, сучасним жінкам, притаманні мудрість і талановитість, постійне прагнення до самовдосконалення й невтомність. Зберігаючи життєвий оптимізм в найскладніших ситуаціях, ви залишаєтеся дбайливими берегинями домашнього огнища та родинних цінностей, і водночас ведете активну громадську діяльність. Ваша висока професійність, терпіння, виваженість і мудрість, Ваша принциповість у роботі – вкрай важливі якості для вирішення складних завдань у нашій територіальній громаді, що постали перед нами у сьогоденні. Хай це свято зігріває надіями, а любов і віра огортають вас і ваші родини весняною повінню щастя і благополуччя! Зичу вам міцного здоров’я й довголіття, милосердної долі й достатку, надійного чоловічого крила поруч, квітів – ніжних і духмяних. Нехай  ваших оселях завжди лунає дитячий сміх, панує злагода і любов! Успіхів вам, миру, гарного святкового настрою, душевної гармонії, оптимізму та всіляких гараздів! Вічної вам весни і молодості!
03 Березня, 2021 р., 14:52
До відома депутатів міської ради!
02 Березня, 2021 р., 09:06
Будівлі та споруди ветеринарної лабораторії загальною площею 260,9 кв. м (А-1-ветеринарна лабораторія, Б-1 – сарай, В-1 – гараж, В – вбиральня, № 1 – огорожа).
01 Березня, 2021 р., 11:46
Радивилівська міська рада  оголошує конкурс на визначення виконавця робіт із землеустрою та проведення земельних торгів (аукціону) з продажу права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення :
26 Лютого, 2021 р., 15:34
До річниці від Дня народження геніального Кобзаря - мислителя, пророка національного відродження в Україні, який став славою і гордістю нашого народу, заповітною думою, його безсмертною піснею, в територіальній громаді проходять традиційні шевченківські читання.
26 Лютого, 2021 р., 10:00
У ювілейне 150-річчя від Дня народження геніальної поетеси, однієї з найталановитіших постатей не лише української, а й світової літератури, Лариси Петрівни Косач-Квітки (Лесі Українки), бібліотекарі Радивилівської центральної міської книгозбірні організували  шанувальникам її творчості поетичну читальню.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних