25 Лютого, 2021 р., 12:47
Радивилівські меломани стали переможцями за підсумками Всеукраїнського мистецького онлайн-конкурсу «Музичні акварелі»
25 Лютого, 2021 р., 12:44
Цій темі була присвячена робоча нарада служби у справах дітей Радивилівської міської ради з старостами старостинських округів територіальної громади.
25 Лютого, 2021 р., 12:43
До ювілейного 150-річчя від Дня народження геніальної Лариси Косач-Квітки (Лесі Українки) працівники закладів освіти та культури Радивилівської територіальної громади побували у с.Колодяжне на Волині, в родовій садибі сімейства Косачів, де з 1949 року дотепер діє літературно-меморіальний музей Лесі Українки. У його фондах зібрана повноцінна, науково-обгрунтована експозиція, яка всесторонньо розкриває життєвий і творчий шлях письменниці.
24 Лютого, 2021 р., 16:34
Одним з чинників, які здійснюють негативний вплив на розвиток нашого суспільства і держави, нині є високий рівень злочинності. Це негативно впливає на безпеку людей, їх життєдіяльність, нормальні відносини в родинах та суспільстві, сталість моральних правил співжиття.
23 Лютого, 2021 р., 09:20
У Радивилівській територіальній громаді початок тижня приніс час для креативу. Учні освітніх закладів міста та населених пунктів усіх старостинських округів у понеділок, 22 лютого, долучились до творчої акції під назвою «Снігова феєрія», організованої відділом освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради.
19 Лютого, 2021 р., 16:52
Минає сім років від тих трагічних подій на Майдані, коли в центрі української столиці закипала в жилах кров, і від куль снайперів гинули наші співвітчизники. Ціною власного життя вони захищали ідеали демократії, європейське майбутнє України.
19 Лютого, 2021 р., 16:48
Пленарне засідання провів міський голова Микола Карапетян. У порядку денному опрацювали більше двох десятків питань, важливих для належного врегулювання соціально-економічних процесів у територіальній громаді. А також стабілізували хитку ситуацію із погашенням боргу КНП «Радивилівська міська центральна лікарня» за встановлене лапароскопічне обладнання в операційному блоці.
18 Лютого, 2021 р., 18:15
З робочим візитом у Радивилівській міській раді в четвер, 18 лютого, побував начальник територіального управління Служби судової охорони у Рівненської області, полковник Служби судової охорони Віктор Мороз.   
17 Лютого, 2021 р., 10:51
18 лютого 2021 року о 15.00 год. в залі засідань міської ради відбудеться чергова сесія міської ради восьмого скликання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних