16 Лютого, 2021 р., 16:32
Відповідно до розпорядження Радивилівського міського голови Миколи Карапетяна, населені пункти Бугаївського та Сестрятинського старостинських округів територіальної громади  проінспектували не предмет виявлення неоформлених трудових відносин.
15 Лютого, 2021 р., 17:53
Про те, як у її страхітливому полум’ї народжувалась нова плеяда героїв, сьогодні згадували в Радивилівській територіальній громаді.
10 Лютого, 2021 р., 16:13
Запрошуємо  мешканців  та гостей Радивилівської міської територіальної громади  віддати  шану  подвигу, патріотизму та мужності Героїв  Небесної Сотні.
10 Лютого, 2021 р., 16:04
- біля пам’ятника воїнам-афганцям (міський парк ім. Т.Г.Шевченка, Алея Слави) у понеділок, 15 лютого, пройде поминальна панахида та громадське зібрання-реквієм.
10 Лютого, 2021 р., 12:50
Сильним снігопадом та різким пониженням температури на територію нашого регіону увірвався найпотужніший за останній період циклон. Негода  вирувала в Радивилові, як і на Рівненщині загалом, починаючи із неділі, 7 лютого.
10 Лютого, 2021 р., 09:39
З робочим візитом в Радивилові днями побували  представники з Городоцької територіальної громади Рівненського району. Заступник Городоцького сільського голови Сергій Сайко та начальник відділу соціального захисту населення Олена Моніна вивчали досягнення нашої громади в сфері надання адміністративних послуг.
09 Лютого, 2021 р., 15:54
https://www.rv.gov.ua/news/vitalij-koval-do-kincya-opalyuvalnogo-sezonu-na-rivnenshchini-tarifi-na-teplo-i-vodu-ne-zminyatsya
09 Лютого, 2021 р., 15:41
https://www.rv.gov.ua/news/kabinet-ministriv-ukrayini-nkrekp-naftogaz-ta-meri-mist-pidpisali-memorandum-shchodo-vregulyuvannya-problemnih-pitan-u-postachanni-tepla-ta-garyachoyi-vodi-ukrayincyam09012021
09 Лютого, 2021 р., 09:13
Від Українського інституту книги - більш як на сто тисяч гривень.
05 Лютого, 2021 р., 12:35
Сім’я у складних життєвих обставинах стала головною метою у роботі  фахівців Радивилівського міського центру соціальних служб.       Оскільки проблема безвідповідального батьківства дуже гостро постала протягом двох останніх років. Причиною  стало безробіття, соціальне сирітство, неналежне виховання, алкоголізм та інші чинники.            

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних