ПОЛІЦЕЙСЬКИХ РАДИВИЛІВЩИНИ ВІДЗНАЧИЛИ НАПЕРЕДОДНІ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА

Дата: 04.07.2022 08:11
Кількість переглядів: 175

До Дня Національної поліції України, який, згідно з Указом Президента України, відзначається щорічно, 4 липня, в Радивилівському відділенні поліції відбулись урочисті заходи. Голови Радивилівської міської, Крупецької та Козинської сільських територіальних громад нагородили кращих правоохоронців різних підрозділів поліції.

Фото без опису

У вітальних зверненнях до тих, хто стоїть на захисті громадської безпеки, було зазначено: бути поліцейським це означає працювати в інтересах суспільства, повсякчас бути на варті законності й порядку, боротися з проявами злочинності.

Вручаючи почесні грамоти та цінні подарунки від міської ради, Радивилівський міський голова Микола КАРАПЕТЯН підкреслив - заслуговують на повагу всі поліцейські, які гідно виконують свій громадянський та професійний обов'язок, демонструючи хороші результати у питаннях захисту прав та інтересів громадян.

Головний ресурс поліцейського це довіра громадян, наголосив міський голова.

Він щиро подякував усім правоохоронцям Радивилівщини за злагодженість дій, розуміння і підтримку, підкресливши, що разом з місцевим самоврядуванням поліцейські працюють на спільний результат - безпеку жителів територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних