4 липня – День Національної поліції України

Дата: 04.07.2022 11:00
Кількість переглядів: 244

Поліцейські – це люди, які взяли на себе відповідальність за безпеку інших. Від вас залежить захист прав та інтересів громадян, ведення боротьби із злочинністю, забезпечення громадської безпеки.

Фото без опису

Сьогодні Ви з честю виконуєте свій службовий обов’язок, охороняєте життя та спокій мешканців громади, які вірять, що у виконанні своїх обов’язків представники поліції будуть справедливі, нетерпимі до проявів корупції.

У час повномасштабного воєнного вторгнення росії на територію України ви пліч-о-пліч із іншими сміливцями стоїте на захисті нашої держави - її суверенності, цілісності та незалежності. Боролися і продовжуєте боротися за Україну.

Від імені депутатського корпусу міської ради, її виконавчого комітету вітаю усіх, хто працює у цій відповідальній сфері. Успіхів вам у щоденній професійній діяльності, міцного здоров’я, родинної злагоди, професійного зростання.

Пам’ятайте, Ваш головний ресурс - це не зброя, машини, системи стеження, а довіра жителів громади. Ваше завдання - це служіння громаді, а громада оцінить вашу працю щирою повагою.

Міський голова Микола Карапетян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних