У ЦЕНТРАЛЬНІЙ МІСЬКІЙ ЛІКАРНІ В РАДИВИЛОВІ ОДНЕ З ВІДДІЛЕНЬ ПОПОВНИЛОСЬ ФУНКЦІОНАЛЬНИМИ ЛІЖКАМИ ДЛЯ ЛЕЖАЧИХ ХВОРИХ

Дата: 04.07.2022 08:18
Кількість переглядів: 223

МЕДИЧНУ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ГРОМАДА ОТРИМАЛА В ФОРМАТІ БЛАГОДІЙНОЇ ПІДТРИМКИ НІМЕЦЬКО-УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА “РЕЙН-НЕКАР”.

Фото без опису

Як зазначив Федір Стецюк, директор КНП “Радивилівська центральна міська лікарня”, в медзаклад було доставлено 22 ліжка з електроприводом. Їх розподілять у палати терапевтичного відділення лікарні. Разом із ліжками у лікувальний заклад було передано матраци, подушки, покривала - усе від благодійної німецької фундації, яка працює для допомоги в потребах українцям, постраждалим від війни, а також допомоги в потребах українським військовим.

Благодійну допомогу, яка поліпшить якість надання медичних послуг жителям громади, було доставлено у співкоординації Радивилівської міської ради та місцевого підприємця, керівника комплексу з виготовлення хлібобулочних виробів “Добра хлібина” Вадима ЛЕВЦЕНЮКА.

Міський голова Микола КАРАПЕТЯН особисто подякував усім, хто сприяв доправленню цієї благодійної допомоги, важливої для лікування людей. Зауважив, що міською радою налагоджена результативна співпраця із підприємцями, які у час війни підставили плече підтримки і допомагають в формуванні надійного гуманітарного забезпечення.

За словами Вадима ЛЕВЦЕНЮКА, німецько-українське товариство “РЕЙН-НЕКАР” вже не вперше передає благодійні вантажі у Радивилівську громаду. Майже від самого початку воєнного вторгнення фундація поповнює волонтерський центр м.Радивилів для допомоги переселенцям продовольством та засобами індивідуальної гігієни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних