Про секрети успіху та досягнення громади

Дата: 08.09.2020 16:43
Кількість переглядів: 1583

Фото без описуУ Радивилівській ОТГ вдало справляються з викликами децентралізації. Про секрети успіху та досягнення громади розповів Микола Карапетян у програмі «В гостях у громади».

Довідково - Радивилівська ОТГ створена 27 березня 2016 року. Саме тоді об’єдналися 5 рад, з яких 4 сільські. Площа об'єднаної територіальної громади - 143.49 км 2. Чисельність населення громади: 15889.

Місто Радивилів розташоване на перепутті, неподалік міжнародної автомагістралі Київ – Чоп, при шляху до відомих своїми пам’ятниками історії і духовності Почаєва, поля Берестецької битви… Через місто проходить залізниця Львів – Здолбунів. Радивилів – центр об’єднаної територіальної громади; крім міста, вона включає населені пункти колишніх Башарівської, Дружбівської, Немирівської і Підзамчівської сільських рад. 

Повна версія відео за посиланням: https://rvnews.rv.ua/post/view/1599571711-uspishna-gromada---ce-napovneniy-byudzhet-podatki-i-gramotne-upravlinnya---mikola-karapetyan-video

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних