На сесії міської ради

Дата: 15.09.2020 17:50
Кількість переглядів: 697

Фото без описуСто тисяч – лікарні. На розрахунки за теплоенергію.

Ці кошти було виділено під час засідання позачергової, 80-ї сесії міської ради: депутати внесли під час голосування відповідні зміни до місцевого бюджету. Як і було задекларовано Радивилівським міським головою М.А.Карапетяном, територіальна громада тримає руку на пульсі потреб лікарні, виявляє максимальне сприяння, аби медичний заклад і далі міг функціонувати повнокровно. В цьому запорука успішного забезпечення однієї із найважливіших життєвих цінностей людини – охорона її здоров’я.

Майже два десятки питань з порядку денного опрацювали депутати у вівторок, 15 вересня, попередньо обговоривши підготовлені проєкти рішень на робочих засіданнях постійних профільних комісій міської ради. Відтак, одноголосною  більшістю, без змін та доповнень, було підтримано зміни до місцевого бюджету (доповідала І.Довбиш, заступник міського голови з фінансово-економічних питань). У підсумку, 100 000 гривень з місцевого бюджету спрямовано КНП «Радивилівська районна лікарня» - на розрахунки за теплоенергію. Ще 50 000 гривень депутати виділили в якості субвенції обласному бюджету – на компенсацію вартості путівок на оздоровлення та відпочинок дітей. Крім іншого, рішенням сесії було затверджено граничні суми витрат на придбання обладнання та необхідного устаткування установами та організаціями, які утримуються за рахунок міського бюджету (доповідав С.Гуща, керуючий справами виконавчого комітету міської ради). Заслухавши аргументи І.Ковалевської, начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту, депутати внесли зміни та доповнення до рішення міської ради №978 «Про Програму підвезення учнів та педагогічних працівників до закладів освіти на 2020-й рік». Зміст заходів передбачає забезпечення безоплатного проїзду учнів та педагогічних працівників філії «Башарівська гімназія» Радивилівського ліцею №2 ім.П.Г.Стрижака із сіл Башарівка, Перенятин, Старики, Пріски;  Дружбівського освітнього закладу, які проживають у с.Новоукраїнське та Малі Гайки; Немирівського ліцею, які проживають у с.Батьків, та Радивилівського ліцею №1, які проживають у мікрорайоні Цибухів міста Радивилова.

Рішенням позачергової сесії надано згоду Радивилівському територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) на передачу медичних матеріалів та засобів для реабілітаційних потреб, отриманих в результаті співпраці Радивилівської міської ради  з Тернопільським представництвом  Міжнародного центру впровадження програм ЮНЕСКО. Підсумком першого ділового проєкту стала угода на постачання в Радивилів гуманітарного вантажу медичного призначення. Вже цього літа у наше місто було доставлено спеціалізовані ліжка-трансформери, проти пролежневі матраци, інвалідні візки, милиці, медичний одяг, інше функціональне обладнання європейських стандартів, яке багато років служитиме для лікарняних потреб, значно покращить якість роботи  місцевих реабілітаційних установ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних