Міський голова узгодив початок ремонту головного автошляху ОТГ

Дата: 14.09.2020 15:07
Кількість переглядів: 1931

Фото без описуДорожнє покриття автошляху на Почаїв, а саме найбільш зруйнованої його ділянки, що бере початок  від залізничного переїзду м.Радивилова до межі з Тернопільською областю, пролягаючи через села Батьків, Башарівка, Перенятин, Підзамче, відновлюватимуть фахівці ПрАТ «Хмельницьке ШБУ №56». Цьогоріч у квітні Радивилівська міська рада профінансувала виготовлення відповідної проєктної документації, яка отримала погодження та підтвердження у Державному агентстві автомобільних доріг України. Відтак, на початок ремонтних робітавтошляху державного значення Н-02/М-06/- Кременець - Біла Церква – Ржищів - Канів-Софіївка (на ділянці км 4+402 – км 20+798) із державного бюджету було виділено кошти в сумі 146, 2 млн грн. Загальна вартість проєкту складає понад 200 млн грн. Повністю об’єкт має бути завершений у наступному, 2021-му році.

Як повідомили  у міській раді, з тендерними пропозиціями здійснення послуг на ремонт зазначеного автошляху в процесі відкритих торгів виступили три учасники – ПрАТ «Хмельницьке ШБУ №56», ТОВ «СПІЛЬНЕ УКРАЇНСЬКО-НІМЕЦЬКЕ  ПІДПРИЄМСТВО «Автострада», ТОВ «ТЕХНО-БУД-ЦЕНТР». Найбільш прийнятні умови, за підсумками аукціону, надійшли саме від Хмельницького шляхо-будівельного управління. Представники сторони за договором підрядного виконання робіт  уже побували з візитом у Радивилівській міській раді. В ході зустрічі з очільником територіальної громади М.Карапетяном були узгоджені основні робочі та організаційні моменти першого за довгий час масштабного ремонту однієї з головних автомобільних артерій Радивилівської ОТГ.

Як зауважили у міській раді, відрізок цього шляху, що пролягає через Радивилівську ОТГ, вже не один рік є болючою проблемою жителів саме сільських населених пунктів, бо став практично непридатним для проїзду. Сумний вирок дорозі має конкретних авторів - з провини  недобросовісних перевізників сільгосппродукції, які грубо порушували вимоги габаритних перевезень, допускали потік перевантажених фур, асфальтоване покриття жахливо деформувалося. В окремих місцях глибина вибоїн сягнула аж до півметра!

За довгий час одна із найбільш злободенних проблем Радивилівської громади, нарешті, отримала позитивний розв’язок: на розбиту дорогу таки звернули увагу в найвищих управлінських кабінетах. Вже цієї осені стартує перший етап ремонтних робіт аварійного автошляху.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних