6 вересня 2012 року Верховною Радою України ухвалено Закон України "Про адміністративні послуги", яким започатковано принцип відкритості та прозорості; оперативності та своєчасності; організації доступності та зручності надання адміністративних послу

Дата: 06.09.2020 09:17
Кількість переглядів: 1668

Фото без опису6 вересня 2012 року Верховною Радою України ухвалено Закон України "Про адміністративні послуги", яким започатковано принцип відкритості та прозорості; оперативності та своєчасності; організації доступності та зручності надання адміністративних послуг для суб'єктів звернень.

На виконання Закону було розпочато створення мережі центрів надання адміністративних послуг та передбачено посаду адміністратора центру надання адміністративних послуг. 25 травня 2019 року ЦНАП було урочисто відкрито в Радивилівській ОТГ.

З нагоди 8-ї річниці прийняття Закону України "Про адміністративні послуги" вітаю усіх працівників ЦНАПу міської ради з професійним святом та бажаю подальших успіхів у розвитку системи надання адміністративних послуг в Радивилівській об’єднаній громаді. Адже саме завдяки професійному та неупередженому виконанню своїх обов'язків адміністраторами ЦНАП збільшується ступень довіри громадян до влади, сьогодні ви стоїте на передовій якісних змін у місцевому самоврядуванні. В цей день бажаю Вам особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх добрих справах. Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість.

Радивилівський міський голова Микола Карапетян 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних