РАДИВИЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СЕКТОР Філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області І Н Ф О Р М У Є

Дата: 29.10.2020 11:21
Кількість переглядів: 633

Фото без опису28 жовтня 2020 року в приміщенні Радивилівського ВП Дубенського ВП ГУНП в Рівненській області відбулася нарада працівників Радивилівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області та сектору превенції Радивилівського відділення поліції щодо покращення профілактики та запобіганню вчиненню повторних кримінальних правопорушень засудженими особами, які перебувають на обліку Радивилівського районного сектору.

В ході зустрічі було визначено ряд заходів: спільне відвідування за місцем проживання засуджених осіб з метою профілактичної та роз’яснювальної роботи спрямованої на мінімізацію виявлених криміногенних потреб та попередження рецедивної злочинності, а також своєчасного інформування органу пробації, працівникам сектору превенції, про негативні прояви засудженими за місцем проживання з метою своєчасного, дієвого впливу на причини такої поведінки та усунення їх в майбутньому.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних