До Дня працівників соціальної сфери

Дата: 30.10.2020 21:22
Кількість переглядів: 583

Фото без описуДо них звертаються, вони - допомагають
Щорічно, в першу неділю листопада, за самовіддану і кропітку працю відзначають працівників соціальної сфери. Це особлива галузь, яка найбільш наближена до життєвих потреб громадян. Вона безпосередньо пов'язана з турботою про матір і дитину, студента і військовослужбовця, робітника і пенсіонера, про їх гідні умови життя, праці та відпочинку. Тому  працюють тут люди особливого душевного устрою,  які не стільки за службовим обов’язком, скільки за велінням совісті готові співпереживати й підтримувати, творити добро та виявляти милосердя.  

У п’ятницю, 30 жовтня, дарували квіти та висловлювали подяки і радивилівським працівникам соціальної сфери. Урочистості проходили у актовій залі Радивилівського міського центру служб для сім’ї, дітей та молоді. На заходах з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери були присутні спеціалісти, які контролюють виконання норм соціального законодавства, а також  фахівці структурних підрозділів Радивилівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціального захисту). 
Висловити своє шанування представникам професії, на яких покладена кропітка і надзвичайно важлива робота - соціальна підтримка вразливих верств населення територіальної  громади, прибули Радивилівський міський голова Микола Карапетян, його заступник Олександр Пастух. 
Про те, що тільки люди з співчутливим серцем обирають таку нелегку, але надзвичайно потрібну і важливу роботу, зазначив, вітаючи працівників та ветеранів соціальної сфери, міський голова. Він наголосив, що питання соціального захисту населення завжди були і залишаються пріоритетними. Висловив авторитетну оцінку, що працівники соцфери гроомади мають за плечима багатий досвід роботи та високе почуття відповідальності перед людьми.
Від імені депутатського корпусу та виконавчого комітету міської ради він щиро побажав  усім, хто працює в органах соціального захисту населення, міцного здоров’я, щастя, сімейного затишку, наснаги та плідної праці.
 З нагоди Дня працівника соціальної сфери  квітами, цінними подарунками та грамотами міської ради були відзначені Марія Галанжовська,  Андрій Костюк, Тетяна Магаревич, Світлана Мочкодан, Антоніна  Хоменко, Мар’яна Мацкевич. За наполегливу та самовіддану роботу почесними грамотами обласної профспілки працівників соціальної сфери нагородили Аллу Кіт, Галину Савич, Лева Шульгу, Віту Кошельник.
Миру, злагоди, сімейного затишку та добробуту побажав колективу соціальних працівників і Віктор Гетьман, директор Радивилівського територіального центру. Він висловив щиру подяку за уважне ставлення та професійну допомогу й підтримку тим, хто  найбільше того потребує. А під опікою працівників соціальної сфери перебувають літні люди, соціально незахищені, громадяни із обмеженими можливостями, а також ті, хто волею долі опинився у складних життєвих обставинах. 
Він підкреслив, що важко навіть уявити, скільки зроблено добрих справ, скільки одиноких сердець знайшло тепло і увагу за роки функціонування соціальної служби і завдяки небайдужості і турботі її працівників.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних