У ФОРМАТІ РОЗВИТКУ ПАРТНЕРСТВА З МЕДИЧНОЮ ІНФОРМАЦІЙНОЮ СИСТЕМОЮ «ASKEP»

Дата: 27.10.2021 16:19
Кількість переглядів: 540

Лікарська спільнота Рівненщини сьогодні долучилась до виїзного семінару, який проходив у Радивилівській міській раді. Обговорювали сучасні можливості автоматизації робочих процесів медичних закладів.

Фото без опису

Одним із таких ефективних механізмів на сьогоднішній день є системний продукт «ASKEP», який реалізує національну програму цифрової трансформації системи охорони здоров'я в якості медичної інформаційної системи, спеціалізується на медичному програмному забезпеченні та надає комплексні рішення для автоматизації медичних центрів, як державного так і комерційного сегменту.

Переваги цієї системи на сьогоднішній день вже оцінили 668 медзакладів країни, з «ASKEP» співпрацюють більш як 34 тисячі лікарів та задіяні більш як два мільйони пацієнтів.

ОСНОВНІ ФУНКЦІЇ «ASKEP.NET» :

 Швидкий онлайн-запис на прийом до будь-якого лікаря у будь-якій клініці з можливістю попереднього ознайомлення із його профілем та досвідом.

 Впровадження контролю за процесом лікування та цілодобовий доступ пацієнта до історії усіх його відвідин медичних закладів, результатів аналізів, поставлених діагнозів, призначеного лікування.

 Надання рекомендацій у автоматичному режимі за допомогою інтерактивної системи аналізу даних пацієнта: акцентування уваги на конкретних показниках аналізів у випадку їх відхилення від норми, альтернативні медикаменти, зміни графіку прийому та рейтингу лікарів, тощо.

Представники ТОВ "Аскеп", які виступили модераторами семінару, - львів’яни Анжела Ковтуняк, Віктор Літвінський, Юрій Цвик, - вичерпно ознайомили лікарську спільноту Рівненщини із системними рішеннями, які в умовах медичної реформи радикально скорочують паперову роботу в лікувальних закладах та максимально забезпечують потреби користувачів.

Так, зокрема, Юрій Цвик, який є кризис-менеджером і фінансовим консультантом компанії, зазначив, що інформаційний продукт «ASKEP» є універсальним, гарантує безпечний доступ до послуг охорони здоров'я для мільйонів людей, покращує якість лікування, економить час та кошти лікарям і їх пацієнтам. Це одна із небагатьох систем на ринку, яка відтворює повноцінний документообіг в медичній установі; відповідає стандартам Національної служби здоров'я України.

Досвідом налагодженої роботи у взаємодії медзакладу з системою «ASKEP» з аудиторією поділився директор КНП «Радивилівська центральна міська лікарня» Федір Стецюк. Радивилівський медзаклад відзначив високий рівень системного продукту у таких опціях, як онлайн запис громадян до лікаря,

ведення електронної медичної картки пацієнта, систематизація лабораторних досліджень, що дає змогу вносити результати аналізів пацієнтів в їх медичну картку.

За можливість організувати ефективний діалог між лікарями у сфері цифрової трансформації системи охорони здоров'я, медичні працівники висловили подяку Радивилівському міському голові Миколі Карапетяну, який також долучився до відкриття семінару.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних