ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 27.10.2021 14:13
Кількість переглядів: 433

До уваги суб'єктів господарювання!

Фото без опису

З 1 липня 2021 року Міністерство економіки України спільно з Державною службою України з питань праці запровадили електронну послугу щодо реєстрації декларацій відповідальності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці через Портал електронних сервісів Мінекономіки.

Управління Держпраці у Рівненській області пропонує суб'єктам господарювання подавати декларації відповідальності через Портал електронних сервісів Мінекономіки. Для цього необхідно зареєструватися на Порталі електронних сервісів Мінекономіки (my.gov.ua) та замовити послугу через персональний кабінет за посиланням https://cutt.ly/fmziDh0. Така опція не вимагає використання чи встановлення додаткового програмного забезпечення та зручно спрощує процес подання відповідних документів.

Декларацію відповідності також можна подати на сайті Управління Держпраці у Рівненській області (https://rv.dsp.gov.ua/), натиснувши на головній сторінці на банер "Подати декларацію відповідності МТБ в електронному вигляді"

Для отримання консультації щодо подання та заповнення декларації в електронному виглідя звертатися до фахівців Управління Держпраці у Рівненській області за телефоном (03662) 63-62-26


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних