РОБОЧИЙ ВІЗИТ ГОЛОВИ РІВНЕНСЬКОЇ ОДА ВІТАЛІЯ КОВАЛЯ

Дата: 12.04.2022 10:24
Кількість переглядів: 346

У форматі робочого візиту на Дубенщину голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Коваль ознайомився з діяльністю місцевого бізнесу в умовах війни.

Фото без опису

Містам, які знаходяться в тилу, випала надважлива роль. Адже підприємства, які працюють на цих територіях, нині є основними наповнювачами бюджету. Свій чималий внесок у розвиток економіки регіону надає комплекс з виготовлення хлібобулочних виробів «Добра хлібина» та підприємство з виготовлення напівфабрикатів «З макітри». Тут виготовляють більше 8 тонн різноманітної випічки, зокрема – хліба, та понад 400 кг пельменів за день. Продукція цих брендів добре смакує споживачам, адже виготовляється з натуральних інгредієнтів, без використання харчових замінників.

Виробничий процес побудований на вдалому поєднанні сучасних технологій із призабутими для більшості кулінарними традиціями. Цікаво, що хлібини підростають у спеціальних формах із лози, а випікаються вже в промислових печах.

Заслуговує на повагу активна волонтерська ініціатива цих підприємств, які з перших днів війни допомагають забезпечувати військових та переселенців духмяною випічкою. Щотижня на ці потреби близько тисячі хлібин передають безоплатно. Налагоджено продуктивну співпрацю обох підприємств з міською радою в питанні забезпечення триразового харчування роти місцевої тероборони.

В форматі робочого візиту очільник Рівненської ОДА відвідав також один з найбільших медзакладів Дубенщини, оцінив капітально відремонтоване акушерсько-гінекологічне відділення, в якому створені комфортні та зручні умови для перебування породіль та немовлят. Відділення не тільки виглядає естетично, але й оснащене всім необхідним медичним обладнанням відповідно до вимог Національної служби здоров’я України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних