БЛИЗЬКО 2-х ТОНН ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ У РАДИВИЛІВ НАДІЙШЛО ЗАВДЯКИ ВОЛОНТЕРСЬКІЙ ІНІЦІАТИВІ МІСЬКОЇ РОДИНИ ЯРОЩУКІВ.

Глава сім’ї - Віктор Іванович Ярощук, народний лікар, каже: щоб Україна вистояла у цій війні,також роблять усе від них залежне. Підтримують сили місцевої тероборони, перераховують кошти на потреби військових. Працюють і на соціальну підтримку вимушених переселенців: щоб люди, які втратили все внаслідок бойових дій, отримали речі першої необхідності, Ярощуки налагодили благодійну комунікацію з містом Ротвайль (Німеччина), де сьогодні проживає їх найстарший син.

Взявши на себе велику відповідальність – волонтерство – наш земляк організував у Німеччині збір найнеобхіднішого - одягу, взуття, продуктів харчування. Днями майже двохтонний вантаж гуманітарної допомоги від громади м.Ротвайль було доправлено у Польщу. Звідти радивилівська сторона транспортувала його в Україну. Вантаж уже обліковано у міському волонтерському центрі. Вимушені переселенці надалі мають змогу отримувати те, чого зараз потребують найбільше.

Радивилівська сім’я Ярощуків у час війни стала міцною волонтерською командою, і готова далі співпрацювати з міською радою, яка щоденно тримає руку на пульсі потреб вимушених переселенців та українських захисників.

Висловлюємо щиру подяку всім, хто розумом, серцем, справами підтримує Україну, згуртовується для допомоги армії та постраждалим у війні.

Хай Бог береже Вас і Ваші родини.

З такими людьми Україна незламна.

Молимось, віримо в нашу Перемогу! Діємо!