РАДИВИЛІВСЬКА МІСЬКА РАДА УХВАЛИЛА БЮДЖЕТ ГРОМАДИ НА 2022-ИЙ РІК

Дата: 25.12.2021 12:24
Кількість переглядів: 400

Відповідне рішення депутати підтримали в п'ятницю, під час засідання чергової, 23-ї сесії міської ради.

Фото без опису

Усіма учасниками процесу бюджетування було докладено максимум уваги, аби основний кошторис, по якому житиме й господарюватиме громада в наступному році, був збалансованим та стабільним. Відтак, загальний обсяг доходів в бюджет Радивилівської ОТГ на 2022-й рік становитиме 161 569 322,00 гривень, що цілком покриватиме обсяг фінансового навантаження, закладеного у видатки.

Міською радою заплановано виконати власних доходів на суму 94 354 000,00 гривень – це без врахування міжбюджетних трансфертів. Як і торік, бюджетні витрати громади зберігають, передусім, соціальну спрямованість.

Життєдіяльність основних сфер нашої громади в новому році, відображена у фінансовому дзеркалі, виглядатиме так: найбільше в частині видатків передбачено на галузь освіти – 55 255 740,00грн. Ці кошти на надання дошкільної та загальної середньої освіти дітям, на спеціалізовану мистецьку освіту учнів ТГ, забезпечення діяльності бібліотек, клубів, спортивної школи, інклюзивно-ресурсного центру, музею, тощо. На організацію благоустрою населених пунктів територіальної громади в бюджеті закладено 7 830 100,00 гривень, на утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури – 1 000 000,00 гривень, на фінансування багатопрофільної стаціонарної медичної допомоги населенню – 2 555 300,00 гривень, на реалізацію заходів в сфері забезпечення соціальними послугами за місцем проживання громадян, які не здатні до самообслуговування у зв’язку з похилим віком, хворобою, інвалідністю – 6 153 200,00 грн.

На порядку денному засідання чергової, 23-ї сесії, депутати також заслухали звіти керівників відділів та структурних підрозділів міської ради – про підсумки виконання довгострокових цільових програм у поточному році. Також було затверджено програмні заходи для їх виконання на 2022-ий рік. Крім того, депутати розглянули земельні звернення громадян, які надійшли у міську раду.

Згідно із до рекомендаціями профільних постійних комісій міської ради, з усіх питань порядку денного депутатами були прийняті відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних