14 Грудня, 2020 р., 16:14
На Алеї Слави, що в міському парку імені Т.Шевченка, у понеділок, 14 грудня, відбулися традиційні  заходи за участю представників влади територіальної громади, працівників місцевого самоврядування та держслужбовців, працівників відділення національної поліції України, громадськості, духовенства: до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС .
14 Грудня, 2020 р., 10:14
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.
10 Грудня, 2020 р., 16:51
У зв'язку із погіршенням погодних умов, Радивилівської міською радою реалізовуються заходи, спрямовані на належне  утримання доріг та вулиць в зимовий період. Для того, щоб забезпечити вільний рух транспорту місцевими автошляхами, а всім громадянам - безпечне пересування тротуарами, радивилівські  комунальні служби розпочали роботу з обробки вулиць протиожеледними  матеріалами. Відтак, працівниками з благоустрою міської ради здійснено посипання піщано- соляною сумішшю найбільш жвавих місцевих напрямків, починаючи від залізничного вокзалу - до міської автостанції. Особливу увагу приділили всім пішохідним зонам  центральної частини міста, площі Незалежності, міському парку, кладовищу, під'їздам до освітніх та дитячих закладів. Відповідно до розроблених та затверджених міською радою комплексу заходів, очищення від снігу та посипання піщано-соляною сумішшю  автодоріг громади місцевого значення здійснюватиме спецтехніка Радивилівського КП "Комунальник", ПП " САМЛЕВ", ПП "Шляхобуддільниця", а також філією "Радивилівський райавтодор".
10 Грудня, 2020 р., 14:53
Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що 09.12.2020 року опубліковано Закон України від 01.12.2020 № 1017-ІХ « Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо лібералізації застосування реєстраторів розрахункових операцій платниками єдиного податку та скасування механізму компенсації покупцям (споживачам) за скаргами щодо порушення встановленого порядку проведення розрахункових операцій частини суми застосованих штрафних санкцій», яким змінено обсяг доходу, що дає право перебувати на тій чи іншій групі платникам єдиного податку. Так, з 01.01.2021 року граничний обсяг доходу для платників:
10 Грудня, 2020 р., 14:53
Головне управління ДПС у Рівненській  області нагадує громадянам, що згідно зі ст.67 Конституції України кожен громадянин зобов’язаний сплачувати податки і збори у порядку і розмірах, встановлених законом.
08 Грудня, 2020 р., 10:09
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.
07 Грудня, 2020 р., 20:06
Дзвінкі потоки української народної пісні завжди беруть початок з малих творчих джерел. А такі є у кожнім місті та селі, де люблять і вміють співати.  Різнобічно розвинена художня самодіяльність у  Радивилівській територіальній громаді дає підстави стверджувати: у тутешній великій творчій родині маємо таку кількість талановитих та обдарованих людей, що пісенне багатство займає чільне місце у мистецькій палітрі сценічної діяльності. Вокальна творчість вабить на сцену як наймолодших, так і найстарших представників громади.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних