ПОПОВНИЛИ АМУНІЦІЮ ЗЕМЛЯКІВ-ВІЙСЬКОВИКІВ

Дата: 03.08.2022 16:04
Кількість переглядів: 321

Протягом кількох тижнів у Радивилівській громаді, з ініціативи відділу освіти, культури, молоді і спорту міської ради, тривав збір благодійних коштів на закупівлю військового спорядження.

Фото без опису

За цей період у місті та громаді відбувся цілий ряд цікавих та змістовних благодійних заходів, результатами кожного з яких ставало, зокрема, й солідне поповнення суми зібраних на благородну справу коштів. Старт збору необхідної дав мистецький аукціон «Мисник», проведений у Радивилівському  міському історичному музеї (13 тис.грн.). Наступними благодійними заходами були виступ відомого саксофоніста, переселенця з окупованої території, майстер-клас «Пряник», змагання з волейболу та стрітболу, організація змістовного відпочинку дітей у літньому таборі при міському будинку культури, інші цікаві ініціативи. Про кожну таку акцію та її результати детально інформувалось через тижневик «Сурми Радзивілів», повідомленнями   в Інтернеті населення міста та громади.

Як наслідок, зібрана сума коштів склала близько тридцяти тисяч гривень. Їх було вирішено витратити на закупівлю військових рюкзаків.

А сьогодні, 3 серпня 2022 року, в кабінеті міського голови Миколи Карапетяна відбулась приємна процедура передачі придбаного спорядження представнику Збройних Сил України. Жителі міста та територіальної громади в котрий раз продемонстрували готовність, в міру сил та можливостей, допомагати нашим воїнам-землякам кувати перемогу над ненависним ворогом.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних