16 Лютого, 2022 р., 17:00
У вівторок, 15 лютого, коли ми віддаємо данину поваги мужності воїнів-афганців та тих, хто виконували свою непросту місію в більш як двадцяти країнах світу, радивилівця Леоніда МОРОЗА, ветерана війни в Афганістані, багаторічного члена правління Радивилівської районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану було відзначено подякою Дубенської райдержадміністрації.
16 Лютого, 2022 р., 12:47
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання. 
15 Лютого, 2022 р., 11:22
Шановні учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти, родини загиблих воїнів!
15 Лютого, 2022 р., 11:21
ДО 33-Ї РІЧНИЦІ ВИВЕДЕННЯ ВІЙСЬК З АФГАНІСТАНУ ТА ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ, У РАДИВИЛІВСЬКІЙ ЦЕНТРАЛЬНІЙ БІБЛІОТЕЦІ ВІДБУЛАСЬ ЗУСТРІЧ МІСЬКОЇ МОЛОДІ З ВЕТЕРАНАМИ АФГАНСЬКОЇ ВІЙНИ.
15 Лютого, 2022 р., 10:56
МІСЬКИМ ДІТЯМ РОЗПОВІЛИ І ПРОДЕМОНСТРУВАЛИ ДАВНІ ТРАДИЦІЇ ТА ВІДЗНАЧЕННЯ ОДНОГО ІЗ НАЙБІЛЬШИХ ХРИСТИЯНСЬКИХ СВЯТ - СТРІТЕННЯ. ЗНАЙОМЛЯЧИ ІЗ ЗВИЧАЯМИ ТА ВІРУВАННЯМИ УКРАЇНЦІВ ЩОДО ЦЬОГО ДНЯ. ПРАЦІВНИКИ МУЗЕЮ ПРОВЕЛИ КУЛІНАРНИЙ МАЙСТЕР-КЛАС: ГОТУВАЛИ ОБРЯДОВУ ВИПІЧКУ НА СТРІТЕННЯ, СИМВОЛ ВЕСНИ – «ЖАЙВОРОНКИ».
14 Лютого, 2022 р., 13:55
про проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів
14 Лютого, 2022 р., 13:51
про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки
10 Лютого, 2022 р., 16:42
 Інтернет-видання “Медправда” — анонсує конкурс та засновує грант за написання інформаційно-аналітичної статті на тему “Постковідний синдром”. Спеціалізоване інтернет-видання “Медправда” проводить конкурс на отримання гранта за написання інформаційно-аналітичної статті на тему “Постковідний синдром”. Мета проекту — всебічне інформування населення щодо наслідків захворювання, допомога у подоланні розладів здоров’я та психологічна підтримка усіх, хто стикнувся з COVID-19. До участі у конкурсі запрошуються лікарі з усієї України, що мають диплом про вищу медичну освіту державного зразка.   Грошова винагорода (грант) за найкращу статтю складає 10000 грн. Ознайомитися з умовами конкурсу та зареєструватися для участі можна на сайті Медправда
10 Лютого, 2022 р., 15:40
за витратами на лікування коронавірусної хвороби, придбання лікарських засобів, виробів медичного призначення для лікування COVID-19 та витратами на вакцинування від COVID-19
10 Лютого, 2022 р., 15:37
Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, про граничні строки сплати податкових зобов’язань, визначених у податковій декларації про майновий стан і доходи за 2021 рік.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних