06 Березня, 2022 р., 19:13
В РАДИВИЛІВСЬКУ ГРОМАДУ НАДІЙШОВ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ ІЗ ЗАКАРПАТТЯ: А САМЕ ІЗ М.ПЕРЕЧИНА, З ЯКИМ РАДИВИЛІВ ПІДТРИМУЄ ПАРТНЕРСТВО ІЗ ГРУДНЯ 2017 РОКУ.
06 Березня, 2022 р., 19:11
Громадськість активно долучається до збору підписів під зверненням до НАТО щодо закриття українського неба для російської авіації, яка завдає критичної руйнації країні і призводить до загибелі мирного населення.
05 Березня, 2022 р., 19:58
Радивилівська міська рада прийняла рішення щодо направлення відповідного звернення до керівництва США, НАТО та інших держав-союзників.
05 Березня, 2022 р., 19:47
У С.ДРУЖБА РАДИВИЛІВСЬКОЇ ТГ СЬОГОДНІ ПРОВЕЛИ В ОСТАННЮ ПУТЬ ЗЕМЛЯКА, ЯКИЙ ГЕРОЇЧНО ЗАГИНУВ НА РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКІЙ ВІЙНІ, ОБОРОНЯЮЧИ М.КИЇВ.
02 Березня, 2022 р., 17:50
В умовах воєнного стану на території України Радивилівська міська рада звертається до фізичних-осіб-підприємців, а також усіх жителів територіальної громади, ЯКІ Є ВЛАСНИКАМИ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ!
02 Березня, 2022 р., 17:47
Громадянам, які проживають у міських районах, віддалених від комбінату хлібопродуктів та від центральної частини міста, де встановлені системи масового оповіщення.
02 Березня, 2022 р., 17:42
На цей момент закликаємо відгукнутися та надати допомогу всіх автомайстрів-механіків, які мають досвід ремонту вантажних автомобілів.
02 Березня, 2022 р., 17:38
Відповідним розпорядженням Радивилівського міського голови від вівторка, 1 березня, і на увесь період воєнного стану в Україні, в усіх населених пунктах Радивилівської громади заборонено продаж алкогольних напоїв.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних